Sayfa 516/1002 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Valla sanırım dolar artsın isteniyor,sanki berat ın dediğinin doğru olduğunu anladılar.Cari fazla verene kadar kuru yukarı sürecekler,bu arada baya bir sıkıntı olur da ,onu da sanırım maaşlara yapılacak sıkı zam sonrası bir erken seçimle halletmeyi düşünüyorlar.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Rabiaylan görüşme.
    Bu fotoğraf öksüz kaldı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Ya bi git zarf mısın nesin!

Gidip binfetö hesabını takip edeceğim

gelip sözde küfreder gibi

SENİN GİBİ

reklamını yapacağım öyle mi?

Yürü işine be!

reklamcı burada
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...62#post5600862
    bol bol paylaşır..

formatını çıkardım bu gece..
    bana yeter...
    hade saygılar

Yıllarca yazdım,suni olarak kuru baskılayıp suni bir şekilde halka kendini zengin algılatmak yanlıştı.Ne kadar fakirsek halimiz odur,öyle yaşamamız lazım ,yoksa habire ağrı kesici ver ver sonuç hüsran olur.

Valla diğer yolların hepsini son beş seçimde falan hallettiler reha hocam.Maalesef realite ve gidişat o yönde.Uzun zamandır yazıyorum,bu ekonomik kriz falan değil bir buhranın başlangıç yılındayız.Bu buhranın ilk iki yılında ne reis kalır ne de akp de ondan sonrası da uzun süre tatsız gidecek maalesef.Bu enflasyon geçici falan değil,fed bile kıvırtmaya başladı o söylemden ))))))))

6. Bir zamanlar HEP ile federasyon temelinde koalisyon yapmaya kalkanlar, bu yüzden partisi kapatılanlar, bölücülük yaptıkları gerekçesiyle ağır cezaya çarptırılıp Diyarbakır Cezaevinde PKK' lılarla yatanlar, daha da öncesinde İngiliz ajanlarıyla iş tutanlar, MİT görevlisini hedef gösterip şehit edilmesine sebep olanlar, Uğur Mumcu' nun şehadeti dönemi hakkında günlerce dezenformasyon faaliyeti yürütenler ile,

Aşağıdaki açılım sürecini bir dönem bize yaşatanlar,

Hayatı PKK ile FETÖ ile mücadeleyle geçmiş üstelik bu yüzden bedel ödemiş birine, bizlere hepimize yerlilik, millilik, Atatürkçülük, vatanseverlik anlatıyorlar.

Güler misin, ağlar mısın, zavallılar. Acınacak haldeler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Peşmergenin Kobani'ye geçişiyle ilgili Obama ile görüşmemizde kendilerine bu teklifi zaten ben yapmıştım" dedi.

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/pes...pmistim/108607

Erdoğan, "Türkiye'nin Peşmerge'nin geçişine izin vermediği" şeklinde çıkan haberler hakkında gelen bir soru üzerine şunları söyledi:

"Bu Haber bile bir asparagas haberdir, yalan haberdir. Biz Peşmergelerin geçmesi için gayret sarf ettik. Nitekim Özgür Suriye Ordusu Türkiye den geldi Kobani ye girdi. Peşmergeler tüm mühimmatıyla araç gereçleriyle ülkemize geldiler. Bir de davullu zurnalı geldiler. Bu medya bunları da görememiş. Ve Peşmergeleri uçakla biz Şanlıurfa Havalimanı'mıza aldık. Hala istirahat ediyorlar. Araçları gereçleri de geldi. Bu akşam itibariyle iki gündür bizdeler. Erbil den haber bekliyorlar, Gelen konvansiyonel silahların Kobani ye girmesinin uygun olmadığına dair haber aldılar.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/cu...kladi-27495460

Evet bitmek bilmeyen anlamsız tartışmanız bitse artık ? Ben çıkıyorum @guneysu ‘da daha gelmez tartışmayalım ortamı germeden konuşalım ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. 15-16 yaşlarında bir çocuk galiba bu. Nicklerden isim takmalar, kaçak güreşmeler, bir tür münazara eğilimi...

PKK ile ve FETÖ ile; geçmişte, şimdi ve gelecekte, iş tutan, beraber yürüyen, görüşen, koalisyon yapmaya kalkan, yanılan ve yanılmayanlarla yanıldığını fark eden dahil herkese en ağır küfürleri ettiğimi varsayınız.

İşim var benim, yeter bu kadar.

Sayfa 516/1002 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •