Sayfa 249/295 İlkİlk ... 149199239247248249250251259 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. Ateks arazisi son değerlenmeye göre en az yüzde 50 prim yapmıştır,,size bana faydası olmayan bir yer,,değerlense ne olur ki,özkaynaklara etkisi olur,defter değeri eski gibi 1 ve altına döner.. Tam istedikleri gibi yani
     Alıntı Originally Posted by Palamut Yazıyı Oku
    Zeytinburnunda arsa fiyatları uçmuş sanki... arsanın önceki ekspertizde belirtilen ederinden çok çok farklı .. yeni ekspertizde bakalım ne çıkacak..tahtada uyuzluk devam ediyor.. ytd
    SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

21 tl diyorsun...

3.  Alıntı Originally Posted by Palamut Yazıyı Oku
    Zeytinburnunda arsa fiyatları uçmuş sanki... arsanın önceki ekspertizde belirtilen ederinden çok çok farklı .. yeni ekspertizde bakalım ne çıkacak..tahtada uyuzluk devam ediyor.. ytd
    sene sonunda yeniden değerleme yaparlarmı dersiniz ?

4. ışık menkuldeki zat eğe patron değilsen git başka tahtada çıtırını yap

5.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    sene sonunda yeniden değerleme yaparlarmı dersiniz ?
    Yıl sonu bilançosu için yapılacak elbet..ancak bu arsa ile ilgili bu kadar sessizlik bana hiç hayra alamet gelmiyor..tahtada ayrı operasyon var sanki..temel analiz yani ihracat, özkaynak varlığı, satışların eski hızına kavuşması, kasada 52 milyon tl nakit para... bonus olan değerli bir arsa....yokmuş gibi tahtada her türlü cambazlığı yapıyor her kim ise..ancak unuttuğu bir şey var bu tahtanın gerçek yatırımcıları yani ky kene gibidir..yapıştığı tahtayı istediği fiyata gelmediği müdettce hayatta bırakmaz..tahtaya musallat olmaya çalışanlar hala aşağılara sürüp silkelemeye çaşıyor sanki..çok zor çok..ytd

6. Eski günlerdeki gibi,,hiç değişmeyecek bu,,ne endeks ne bilmem ne umurunda,,kimsenin yanaşmadığı sözde hisse işte..ama ateksim benim seviyorum seni,cansın can

SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

32.40 önemli ...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

37.31 önemli direnç
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 249/295 İlkİlk ... 149199239247248249250251259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •