Sayfa 668/1006 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın realities bana ekonomi dersi vereceğine dün yazdım Ege Cansen , Atıf savaş akati olur veya izlerseniz anlardiniz TL borç oranının milli gelire oranı çok düşük olduğu için enflasyon yaratmaz diyorlar.
    geri zekalı devlet bassın parayı ödesin tüm iç borcu, nasıl olsa bir seviyeden sonra enflasyonu yükseltmiyor
    yetmedi başlasın piyasadan döviz toplamaya, tün bu fikirler mezbahacılardan çıkıyor nedense..?

2. Faizsiz ve masrafsız kredi akbanta.
    Maliyet sıfır vade 12 ay.

https://www.akbank.com/tr-tr/kampany...siz-kredi.aspx
    Son düzenleme : myfinans; 09-11-2021 saat: 20:01.

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    geri zekalı devlet bassın parayı ödesin tüm iç borcu, nasıl olsa bir seviyeden sonra enflasyonu yükseltmiyor
    yetmedi başlasın piyasadan döviz toplamaya, tün bu fikirler mezbahacılardan çıkıyor nedense..?
    Sn realities ben şöyle anladım,

şimdi devlet hayırlı bir niyetle para basarsa (garibana borcunu ödemesi için, fukaraya gitmesi için) bu para da hayırlı bir para olup ben vatanımın lirasını inflate etmem ulan diyerek, enflasyon yaratmamayı seçiyor.

Ha, para kötü niyetle basılırsa (5lilere fayissiz kredi, konut araç teşviki) bu para da hayırsız bir para oluyor ve tl’nin de ülkenin de ……. Diyerek lirayı enflasyona uğrata uğrata kanırtarak piyasaya giriyor.

Buna da hayırlı para ya da para basımında niyet teorisi deniyor. Keynes yazar bunları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Ege cansen yüksek kuru sever döviz lobisindendir

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Ege cansenin 8 Aralık 2020 tarihli yazısı orada , nasıl enflasyon yaratmayacağını açıklıyor
    Hocam yazıyı aradım ama bulamadım.

6 aralık ve 10 aralık yazısı var. 8'i yok
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6. Dövizde olanlar dikkat
    Dolar paraşütsüz düşecekmiş.
    Sonra yandım Allah demeyin.
    https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...el/621408.aspx

7.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Sn realities ben şöyle anladım,

şimdi devlet hayırlı bir niyetle para basarsa (garibana borcunu ödemesi için, fukaraya gitmesi için) bu para da hayırlı bir para olup ben vatanımın lirasını inflate etmem ulan diyerek, enflasyon yaratmamayı seçiyor.

Ha, para kötü niyetle basılırsa (5lilere fayissiz kredi, konut araç teşviki) bu para da hayırsız bir para oluyor ve tl’nin de ülkenin de ……. Diyerek lirayı enflasyona uğrata uğrata kanırtarak piyasaya giriyor.

Buna da hayırlı para ya da para basımında niyet teorisi deniyor. Keynes yazar bunları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben de diyorum bizim kasap nurettin abinin niye 2 ayrı kasası var diye..?
    meğerse birinde gariban borç ödediğindeki nakit, diğerinde orta ve üst müşteri gurubundan gelen nakit
    nurettin abi garibandan gelen nakiti bir daha tedavüle sokmaz anı diye saklarmış, şimdi çaktım köfteyi..!!

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dövizde olanlar dikkat
    Dolar paraşütsüz düşecekmiş.
    Sonra yandım Allah demeyin.
    https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...el/621408.aspx
    Ne insanlar var yahu :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 668/1006 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •