Sayfa 536/1003 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün için 19.00- 19.20 aralığına süzülmesini bekliyorum, buna istinaden short yaptım

vadeli de biraz sonra olması gerekene doğru çakılmaya başlar, dün montanlı bi kar realizasyonu oldu, 30 kusür bin poz kapama gördük.. düşmemesi eşyanın tabiatına aykırı olur
    Spotta 18.84 maliyetle vardı sabah 19.52 den verdim.
    ben trade tarafındayım.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    selena diye bir dizi vardı çocuklar izlerdi utopya diye gerceklik dışı bir alan vardı...

orda hep kurallar farklı işlerdi herşey toz pembeydi...

bunlarda o gezegende yaşıyor araç fiyatları %8 artmış bir yılda...
    tüfe detay tablolarda dizel araç geçen sene ekimde 249 bin iken bu sene ekimde 361 bin gözüküyor.

benzinli 164 binden 296 bine çıkmış.
    audentes Fortuna iuvat

3. PIST 100 de aşağı yönlü formasyon çalışması mevcut ,
    uygularsa ona göre değerlendirecez.

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tüfe detay tablolarda dizel araç geçen sene ekimde 249 bin iken bu sene ekimde 361 bin gözüküyor.

benzinli 164 binden 296 bine çıkmış.
    bayiye gittin araç yok diyorsa fiyat artışı sıfır olarak geçiyormuş...

bloombergte o konuyu işliyorlardı...

bir hisseyi kendi başına konuşmuyoruz.. birbirine karşı trade ediyoruz.. herhalde bu açıdan bakıldığında önemli olanın volatilite ve hacim olduğu açık. thyao hacim koşulunu gayet iyi karşılıyor.. karşı bacağında pgsus ile gayet güzel trade ediliyor zamanlamayı iyi belirlersek..ayrıca kamu argumanı da zayıf, trade açısından..

zaten yazımda "tandem hareket" demişim, yani performans farklılıkları üzerine oyun kuruyorum.. 1-2 sene sonraki olası fiyatı üzeirne değil.. ve viop pozu alıyorum.. yani aralarında %2-3 fark yakalasam kaldıraçlı %20-30 yapıyor teminata göre.. benim için gayet iyi.. onu değerlendirip bir başkasına yönelirim..pgsus isterse 300 tl olsun, benim için önemli olan o oraya çıkarken thyao ne yapıyor.. ki aralarında bir trade fırsatı oluşuyor mu??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Eyyy be bozkurt reis sen geldin ya yine asılacak cengaver pala 180 lere. Neyse çek bırak şenlikleri başlamış diyolar..
    Katil olay mahalline tekrar uğrarmış, temkini elden bırakmıyoruz. 1800 lerde bekliyoruz, asılsın bakalım cengaver pala
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bayiye gittin araç yok diyorsa fiyat artışı sıfır olarak geçiyormuş...

bloombergte o konuyu işliyorlardı...
    Bir de sanırım her otomobil firmasında aslında piyasada bulamayacağın ama listeleri fiyatı dipte göstermek için kullanılan model ve donanım var. Bu sadece kağıt üzerinde olan bir durum. Aslen öyle bir araç yok. X TL den başlayan fiyatlarla denen X kısmını dolduruyor ama öyle bir araç hiç var olmamış
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kapitalism de icatlar bitmez..
    Bittiği an taş kemirmeye başladık demektir zaten.

Misal bi coin işi çıkadılar..
    Piyasadan 2.5 3 trilyon dolar ı buraya transfer ettiler..
    İstedikleri gibi yukarı aşşa..
    Hala ne işe yaradığı yada yarayacağını bilen eden tam olarak yok..
    Herkes kafasına göre token yada coin çıkarıp piyasadan dolar toplayabiliyor..
    En son FB 500 milyon tl lik token sattı 2 saat içinde..

Şimdi NFT deniyor..Meta deniyor..

Misal buradaki arkadaşlar kızacak ama pandemi tam da ABD nin faizleri artırma dönemine denk gelmesi ve bırak faizları artırmayı yeniden sıfıra çekip 4.5 5 trilyon dolar daha sürmesi ..Ne güzel tesadüf oldu demi..

Bir anda pandemi patladı falan..ölenler eywah sokağa çıkma yasakları hastaneler doldu taşıyor maske takdın takmadın yok burnun açıkda kaldı yok ağzını kapamadınnnnn amanın şu bu..
    Hop 6 ay içinde aşı bulunuverdi falannnnn....

2001 ikiz kuleler..hoppp faizleri indir..
    2008 lehman..hoppp faizleri indir..
    2020 covid...hoppp faizleri indir..

Bulurlar bişi yani..rahat olun..
    Bu yazıyı, enflasyonun iyice azacağı yakın gelecekte hatırlatırım size. Hiçbir saadet zinciri sonsuza kadar sürmez.
    Çin'de enflasyon %13.5 değerine ulaşmış. Sadece bir başlangıç.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 536/1003 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •