Arkadaşlar dün akşama doğru satış beklediğimi ifade etmiştim.
Bugun de satış beklediğimi ifade etmek isterim.
Sevgiler selamlar.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar dün akşama doğru satış beklediğimi ifade etmiştim.
Bugun de satış beklediğimi ifade etmek isterim.
Sevgiler selamlar.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizce bu enflasyon neden kaynaklanıyor..?
https://www.patronlardunyasi.com/hab...al-oldu/257018
Bir haber..
Rakamlara dikkat! Günlük olarak savurdukları rakamlar bunlar.
Not..:Çin için enflasyon 1.5 rakkamı var..13.5 u nereden buldunuz..?
https://tradingeconomics.com/china/inflation-cpi
postları badem spor , yalnız algı için unlü üzerinden oyun kuruyor.
Bunu eregl 21 hareketinde Qnb ile yaptılar şimdi unlü yü kullanıyorlar.
unlü girdimi yabancı fon muhabbetleri dönmeye başlıyor ya , dün aynı oyun petkm de oynandı Cem okullu mesala o kadar toplu tahtada o hareketi yaptırırlarmı adama
fazla derine girmeden jantsa dan örnek vereyim bir grup tahtayı yukarı çekiyordu ama patron istemediği için ogrup şikayet üzerine yaptığı manüpülasyondan dolayı içerde.Bu borsada istemedikleri sürece yerinden kımıldatmazlar .
Ha bunları neye göre yazıyorsun dersen piyasada çok oyuncu tanıdığım mevcut hikayeler bir şekilde kulağımıza geliyor.İspatlarmısın desen hayır ama söylenen hep çıktı son 2 senede.![]()
dow ve sp de bir 4. dalga yapıyorlar sanırım...sonrasında bir yukarı hareket daha olmalı gibi...bir 5. dalga yani...ama işte bu 5 ten sonrası çok sakat...bu 5 dalgalı çıkış yani EKİM dibinden başlayan dalga bir üst dereceli dalganın 1. dalgası mı olacak yoksa son ufak çıkışla fişi mi çekecekler onu bilemiyorum...
şimdi bu ufak yukarı 5 sonrası bir geri çekilme başlayacaktır....EKİM dibini kesinlikle delmemeli...delmeden yukarı dönerse feci bir yükseliş gelir...delerse de işte bildiğiniz muhabbet gömün falan filan![]()
gençler nasıl eğleniyor muyuz şakkadanak![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Yer İmleri