Sayfa 584/1003 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Viop XXXVI

Taşınan Açıklar

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Eğer endeks bu dalgada 1800 e gidecekse, 10 tl üstüne bile atabilir. BoFA nın alımları 27 milyon lot oldu. Eğer açıkçı çoksa tavan bile kapatabilir.

Ama 1650 li seviyeleri bu yılın zirvesi olarak öngörmüştüm. Gerçi 1 Ocakta yapmıştım bu öngörüyü, artık değiştirsem ayıp olmaz herhalde
    Tavan, üstelik 10 milyon lot alış yazdılar..rahat rahat shortlayabilirsiniz artık!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Halk Ekmeğin paketli tüm unlu mamulleri, yüzde 33,5 oranında zamlandı. Gelen artış sonrası gözler, normal ekmeğe çevrildi.
    normal ekmek 2.5 oldu bıle
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Tavan, üstelik 10 milyon lot alış yazdılar..rahat rahat shortlayabilirsiniz artık!
    Biraz daha ereğliye transfer yaptım
    sıra artık ona gelmeli
    kapanışa kadar endeks yükselmeli
    yanı öyle olsa iyi olur anlamında

5.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Biraz daha ereğliye transfer yaptım
    sıra artık ona gelmeli
    kapanışa kadar endeks yükselmeli
    yanı öyle olsa iyi olur anlamında
    Çok hareket ediyorsun bence..Gerçi deneyimli abilerimize ne anlatsak işe yaramıyor gibi
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. 18 işgününde sadece birtane eksi var bist30da o da (-0.13)
    Bu kadar dikine bir hareket yılda değil ben kendim hatırlamıyorum
    Petkim o bilanço sonrası ya bu kez giderse diye aralık vade atladım. 7 maliyetle duruyor o günün kapanışı son 30dk falan serbest düşüş yapınca x2 mallanmakta nasip oldu
    Şuan tavan ama kapanışta getiri %1yapsa şaşırmam

Ytd

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Arkadaşlar para kazanmaya bakın. Bu tür ralliler yılda ya 1 kez olur, ya da olmaz. Sosyalleşme ihtiyaçlarınızı başka yerlerde tatmin edin derim.

Kuzu şunu dedi, kurt kuzuyu kaptı, koyun piyasasında parayı 100 e katlayan var vsvs. Boş işler bu işler.

Daha geçen hafta sidoma ile konuştuk. Petkimde tuhaf şeyler oluyor dedik, şu başlıkta spot ya da vadeli kaç kişi de petkim var, bir elin parmaklarını geçmez. 8 günde en dipten %30 gitti kaşla göz arasında.

7. bızım borsa boş iş......coın pıyasasına soguk bakardım....15 gundır yuzde 40 yaptık....yukselıste ıyı de bakalım dususte nolacak...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

bırak biraz da aşağıya piyasa iş yapsın..

Sayfa 584/1003 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •