Sayfa 611/1003 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    vioptan bağımsız sadece hisse bazında düşününce bana göre tr de en iyi kağıt isctr. ikinci kağıt hangisidir bilemiyorum.

her sektörde iyi kötü yatırımları var. piyasanın rağbet etmemesi bir şirketi kötü yapmaz.

o öyle değil şöyledir diyenler de olabilir ama fikrim şu ortamda değişmez.

hani edebiyat sanat geyikleri olur ya. yaşar kemal amerikalı olsa nobel alırdı, şener şen de oscar alırdı.

işc de bence öyle. ama doğru zamanda, doğru yerde.
    spot için öyle.. çok değerli bir hisse, bir holding aslında..

ama viop pozlarında çok nadir kullanıyorum, zira 1 endeks eşdeğeri kontrat sayısı üzerinden hesaplanacak alış/satış spread'i garan'a göre 1.5-2 katı.. dolayısıyla maliyetli.. ayrıca garan'ı piyasa yapıcı önem verdiği bir noktanın (artık o anda neyse) altını çizmek için sık sık kullanıyor: yani aniden diğer bankalar görece dururken alıyor veya satıyor hızlıca.. yani daha volatil ki trade açısından spread'e ek olarak bu yönü de önemli.. daha likit..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Hadi ISC nin kaşıntısı dünkü MSCI mevzusuydu, Garan senin kaşıntın ne arkadaş

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    vioptan bağımsız sadece hisse bazında düşününce bana göre tr de en iyi kağıt isctr. ikinci kağıt hangisidir bilemiyorum.

her sektörde iyi kötü yatırımları var. piyasanın rağbet etmemesi bir şirketi kötü yapmaz.

o öyle değil şöyledir diyenler de olabilir ama fikrim şu ortamda değişmez.

hani edebiyat sanat geyikleri olur ya. yaşar kemal amerikalı olsa nobel alırdı, şener şen de oscar alırdı.

işc de bence öyle. ama doğru zamanda, doğru yerde.
    İşbank bi nevi holding gibi bankadan çok. Garanti veya akbank gibi yönetilse karlılıkta daha fazla olur ama borsamızın genel sıkıntılarından dolayı birçok şirkette olduğu gibi bariz şekilde düşük değerleniyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. 10 kesinbence

Pump it up oğlum

abd çökmek üzere.

ama sanki ordaki yükselişler iyice kanıksanmış gibi. kimse düşeceğine ihtimal vermiyor.

1-2 yazayım dedim jastan başka kimse bakmıyor.

izleyelim bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

6. kaşıntı tuttu petkm short...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sizinle ayni noktadayim

oncelikle %6.2 enflasyon onlari enteresan noktaya goturecek

varlik fiyatlari balon otesi noktada iken hemde
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abd çökmek üzere.

ama sanki ordaki yükselişler iyice kanıksanmış gibi. kimse düşeceğine ihtimal vermiyor.

1-2 yazayım dedim jastan başka kimse bakmıyor.

izleyelim bakalım.

8. Bloomberg HT
    @BloombergHT
    Ünlü yatırımcı Mark Mobius, Bloomberg HT'ye konuştu: Yıllardır Türkiye'ye yatırım yapıyorum, Türkler ne olursa olsun hayatta kalır

yürübe MARK

Sayfa 611/1003 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •