Yani bu satanlar kar mi bekliyorlardi ki satis yapiyorlar.
Yani bu satanlar kar mi bekliyorlardi ki satis yapiyorlar.
Bana göre bilanço çok da kötü değil, bilakis beğendim diyebilirim. Sirket, yüksek borçluluğa rağmen, faaliyet karı üretebiliyor. Bu tür yeniden yapılanan ve yüksek borçlu şirketlere yatırım yaparken, 1-2 yılı gözden çıkarmak gerekebiliyor. Bu duruma, aklıma gelen en son örneklerden biri Migros. Ben Söktaş'a güveniyorum ve risklerini göze alarak yatırım yaptım.
kusursuz bir plan.. patron + istanbul portföy ... önce hisseleri topla info üzerinden sonra bedelliye sok , çiftliğin arzını 2 kere ertele gel gel yap insanlara.. ve finalde malı çak.. zirveden emeklilik fonlrına ötele.. emeklilik fonları ciddi bir zararla satana kadar baskı kur sonra tekrar alttan malı topla ..bunlar şeytan..
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
16.11.2021 14:16:34 SÖKTAŞ/KAYHAN: CİROMUZDA İHRACATIN PAYI % 85-90'DE SEYREDİYOR - BLOOMBERG HT
patron blomberg te
Ciromuzda ihracatın payı % 85-90'de seyrediyor
2022 mayıs sonuna kadar pamuk ipliğinde fiyat artışından etkilenmeyeceğiz
avrupa'ya 3-4 haftada bitmiş ürün sevkiyatı yapar hale geldik, uzak doğu bu konuda bizimle rekabet edemez
son çeyrekte ortalama fiyatımızda euro bazında bir artış söz konusu
bütçe yaparken enerji maliyetleri konusunda zorlanıyoruz
uzakdoğu'dan buraya kayan bir üretim var, elimizdeki sipariş bakıyelerinden bunu görüyoruz
önümüzdeki sene ufak da olsa yatırmlarımız olacak
borçlanmada döviz cinsinden borçlanmayı faize göre avantajlı buluyoruz
*Söktaş/Kayhan: 1995 yılından bu yana halka açığız, öngördüğümüz değeri önümüzdeki sene başlarına kadar piyasanın fiyatlayacağına eminim-Bloomberg HT
Yer İmleri