Sayfa 962/985 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Bende biraz önce başvuru yaptım.
    Mealen şöyle yazdım.
    Zamanında gerekçe bile yazilmadan muafiyet verilen hürriyet gazetesi a.s.icin şimdi 3 yıl elinde bulundurma hukuksuzluğu yapılmak istenmektedir.
    Zamanında yaptığınız kanunsuzluk nedeniyle mağdur edilmemizin bu defa tekrarlanmamasini ümit etmekteyim.
    Egerki aksi bir karar halinde Ankara Asliye ticaret mahkemesine kurumunuz hakkında tazminat davası açacağım
    Sagliklar

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Mealen şöyle yazdım.
    Zamanında gerekçe bile yazilmadan muafiyet verilen hürriyet gazetesi a.s.icin şimdi 3 yıl elinde bulundurma hukuksuzluğu yapılmak istenmektedir.
    Zamanında yaptığınız kanunsuzluk nedeniyle mağdur edilmemizin bu defa tekrarlanmamasini ümit etmekteyim.
    Egerki aksi bir karar halinde Ankara Asliye ticaret mahkemesine kurumunuz hakkında tazminat davası açacağım
    Sagliklar
    SPK onay tarihi 16.08.2018 tarihi başlangıç olması gerekmez mi

Alıntı Originally Posted by Sel07 Yazıyı Oku
    SPK onay tarihi 16.08.2018 tarihi başlangıç olması gerekmez mi
    Eskiye dönüp bakmak lazım şu anda hatirliyamadim tarihi ama o zaman elinde bulunduran herkes faydalaniyordu.
    Yeni tebliğ yani şu andaki farklı şirket o tarihi neye göre yazdı bilmiyorum.
    Forumda hiç ilgilenen yok davayı açan kimse kararı okusak mahkeme ne karar vermiş acaba
    Detayi görmek gerek

4. yine bizi (satış öncesi elinde lot olanlar) kapsamazsa ne yapabiliriz acaba benimde sizler gibi ciddi zararım olmuştu

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Mealen şöyle yazdım.
    Sagliklar
    bu yazınızın tam metni var mı bende şikayette bulunmak istiyorum. cimer'e mi spk'yamı göndermek lazım şikayeti

Alıntı Originally Posted by mmt Yazıyı Oku
    bu yazınızın tam metni var mı bende şikayette bulunmak istiyorum. cimer'e mi spk'yamı göndermek lazım şikayeti
    Kardeş ana hatlarıyla yazdım.konuyu zaten biliyorsunuz.tipa tıp aynı olacak hali yok
    Sizde buna benzer birşeyler yazıp
    Cimer aracılığı ile talep olarakta gönderebilirsiniz.
    Yada SPK sitesindende direk gönderebilirsiniz.
    Cimer de zaten SPK.ya gönderiyor siz bilirsiniz

7. teşekkürler. şikayet yazdım

8. O zamanda çok şikeyet oldu ama şikayetler bir işe yaramadı sonuçda ederi belli aldıgı fiyet belli eninde sonunda edrini bulur inş.

Sayfa 962/985 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •