Sayfa 782/1003 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yarın faiz indirimi kararı sonrası akp den kopmalar başlar.
    YANLIŞ

İKTİDAR partisinden kopmalar yolsuzluk, rüşvet usulsüzlüklere bir daha göz yumulmayacak denilmeden kopmalar olmaz

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    YANLIŞ

İKTİDAR partisinden kopmalar yolsuzluk, rüşvet usulsüzlüklere bir daha göz yumulmayacak denilmeden kopmalar olmaz
    Supersin abi.

3. petkm yayı geriyor gibi.Dikkatli olmak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    YANLIŞ

Götüren götürdü hesabı ödemek istemeyenler kaçar mecburen

5. Kredi işi şöyle eğer vergi borcu ödeyeceksen yada faturalı mal alacaksan öyle veriyor yoksa para yok

6. Benim anladigim Lutfi elvan gidici. Beraber yurudugumuz arkadaslar faizi savunuyorsa ben onlarla yol almam , alamam. 100 puan yarin gelecek gibi. Yeni indirimler icin cekirdek enflasyon ve tuikin marifeti gerekir. Oda isin en kolay kismi zaten.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Yerden goge kadar haklisiniz. Hukumet para politikasini yonetemiyor birde sermaye piyasalarinin gucunu hafife aliyorlar. Bu kadar kirilgan bir ekonomide ve bu kadar kritik bir surecte serbest piyasa karar versin diye kurlari kendi haline birakirsan TL nin asiri deger kaybi sonucu enflasyon kontrolden cikar. Bu durumda uygulamak istedigi hic bir programin hedefini tuttaramsz.

Iktidar tarafin tezi su. Uretime dayali ihracaat ile dis ticaret acigi kapatacagiz ve ulkede doviz acigini bu yolla bitirirsek kurlar dengelemeye baslar. iyide boyle bir program basarili bir sekilde uygulansa bile hedefini gerceklestirmesi icin 3-5 yili ihtiyac var... Ulke bu sure zarfinda surekli yuksek enflasyonla yasamak zorunda kalacak. ....

Bu iktidarin ekonomi ve mali politikalarini hala cozemedim. Sol gosterip sagmi vuracak . Yoksa hersey goruldugi gibi bu kadar karisikmi artik bilemiyorum.
    Bunların düşünce yapısını gözünüzde büyütüp karmaşık düşünceye girmenize gerek yok.
    MB de para yok. Dışarıdan borçlanamıyorsun. Üretim ekonomisinden uzaksın. 1-2 cent bulabilmek için yapabileceğin tek şey ülke değerlerini pula indirip, birilerinin, yok pahasına bu değerleri almasını beklemek.
    Yapılan budur. Ülkeyi yok pahasına satıp, 2-3 gün daha zaman kazanmak.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 782/1003 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •