Sayfa 104/147 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon
Arama sonucu : 1173 madde; 825 - 832 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

1. Finviz ve tradingwiew i kullanıyorum.

idealdeki gibi kendi sorgularımı yazabilecegim bir data ekranı yada site olsaydı çok iyi olurdu. Yurt dışı data ekranları çok pahalı bize göre

Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Finviz ve tradingwiew i kullanıyorum.

idealdeki gibi kendi sorgularımı yazabilecegim bir data ekranı yada site olsaydı çok iyi olurdu. Yurt dışı data ekranları çok pahalı bize göre
    tikr da global secreener ekraninda temel analiz seviyesinde sorgulama yapabilirsiniz.

3. Bu sabah itibariyle yaklaşık 6 yıl taşıdığım %100 gram altın BES pozisyonunu için, %80 gram altın+%20 likit fon olacak şekilde talimat verdim..Yarın faiz kararı öncesi 14 civarı oluşacak fiyat ile satış gerçekleşecektir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

bugün çok fazla olmayan dolar hesabımın yarısını sattım. yarın merkez bankası yine faizi indirir, maliye bakanı da söylediklerini yutmazsa istifa eder.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu sabah itibariyle yaklaşık 6 yıl taşıdığım %100 gram altın BES pozisyonunu için, %80 gram altın+%20 likit fon olacak şekilde talimat verdim..Yarın faiz kararı öncesi 14 civarı oluşacak fiyat ile satış gerçekleşecektir.
    Üstad satışınız ons beklentinizle açıklanamayacağında göre dolar/tl yeter mi diyorsunuz? Alternatif olarak nereyi düşünüyorsunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by dividend Yazıyı Oku
    Üstad satışınız ons beklentinizle açıklanamayacağında göre dolar/tl yeter mi diyorsunuz? Alternatif olarak nereyi düşünüyorsunuz?
    dolartl ne olur bilmem,,bir kişinin ağzına bakıyoruz sonuçta...overall likit varlıklarım içinde, hisse, likit fon, altın toplamı içinde altının oranı çok yükseldi. bir nevi bir miktar risk azaltmak isterim...bu pozisyonun 6 yıl önce gram 100 iken açıldığını da belirteyim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Dolar bu kadar hizli yukselirken enflasyon daha asagi olamazki

Hemen herseyimiz ithal

Manyak enflasyon geliyor

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu sabah itibariyle yaklaşık 6 yıl taşıdığım %100 gram altın BES pozisyonunu için, %80 gram altın+%20 likit fon olacak şekilde talimat verdim..Yarın faiz kararı öncesi 14 civarı oluşacak fiyat ile satış gerçekleşecektir.
    ben de %70gram,%30 Likit olan pozisyonu %70 likit, %30gram olarak güncelledim. Ons yükseliş beklentimi korurken dolar için bir düzeltme gelir diye düşünüyorum.

Sayfa 104/147 İlkİlk ... 45494102103104105106114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •