Sayfa 509/643 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 5139 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. USD/RUB de ne kadar etkiliyordur bilançoyu bilmiyorum ama etkiliyorsa , USD/TRY yükselişinin yanına bir de artan doğalgaz petrol fiyatları nedeniyle USD/RUB da düşüşe geçerse çift taraflı bir pozitif etki olacaktır.

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    aefes haftalık düşeni kırmış gözüküyor. aylık ta ise direnç noktasındadır. emin olmak için bir kaç hafta daha geçmesi gerek. eger aylık kırılım da teyit edilirse, bence yolu çooook uzun olacak. halen açıklanmış bilançoya göre özkaynak karlılığı %9 dan %14 e yükseldi. fiyat/serbest nakit akışı oranı ise, 1,5 lardadır. eger 2022 bilançoları da 2021 bilançolarının %20-30 üzerinde gelirse, tahmini fiyat aralıgım, 100-160 tl aralığıdır. Bunlar gelecek verilere baglı olmak üzere benim kişisel tahminlerimdir. Kimse bu tahminlere bakarak karar vermesin. Ben hisse fiyatına degil, temettü oranlarına yatırım yapıyorum. Bu yüzden de 3 yıldır aefes hisse adedimi arttırarak ilerliyorum.
    Bu hesapları ben de çok yaptım ...Tutmadığı için birkaç kez poz kapadım...Şimdi çook küçük bir para bağlamış hisseyi izliyorum...Seneye bankalardan buraya geçebilirim...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Borsada neler neler oluyor, bu kendi halinde takılıyor, karışanı,soranı, edeni yok...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. 10 yıldır 20 lira civarında geziyor. Borsa dolar bazında 500 dolarken de aynı yerdeydi, hala aynı yerde. Kim ne desin...Belki bir gün yüzümüzü güldürür.

ytd

5. Gazprom un yıllık geliri geçen yılın iki katına çıkmış. Ruble değerlenirse belkim olumlu yansır. Ben Ekim de girdim. yükseldi ama yedimiğimiz develüasyonu çıkarınca az bişi kalır herhalde. Ben yine de uzun vade de beklentim yüksek.

6. Heineken, Güney Afrikalı bira üreticisini 2.5 milyar dolara satın alıyormuş. Baktım bugün firma %7 değer kaybetmiş. Değer kazanmış olsa Efes için de olumlu diyecektim. Şu anda bilemedim durumu. Borsa değeri ve satın alma değeri yakın fiyatlar diye gördüm.

https://m.bloomberght.com/heinekende...teklif-2292032

Alıntı Originally Posted by 133MMX Yazıyı Oku
    Heineken, Güney Afrikalı bira üreticisini 2.5 milyar dolara satın alıyormuş. Baktım bugün firma %7 değer kaybetmiş. Değer kazanmış olsa Efes için de olumlu diyecektim. Şu anda bilemedim durumu. Borsa değeri ve satın alma değeri yakın fiyatlar diye gördüm.

https://m.bloomberght.com/heinekende...teklif-2292032
    Efeste 2.5 milyar dolar piyasa değerine gelsin içine birde colayı ekle ..Kağıt değeri 80 tl eder...Ben 40 bile razıyım

8. Teknikçiler iyi bilir..
    Kâğıt Kasım ayında aylık rekor kapanış yapacak 23 üstü kapamışlarsa..
    Yine kağıt bozmazsa bu yıl rekor yıllık kapanış yapacak ve önü açılacak.

Kesinlikle satılmamalı. Biriktirmeye devam.
     Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    aefes haftalık düşeni kırmış gözüküyor. aylık ta ise direnç noktasındadır. emin olmak için bir kaç hafta daha geçmesi gerek. eger aylık kırılım da teyit edilirse, bence yolu çooook uzun olacak. halen açıklanmış bilançoya göre özkaynak karlılığı %9 dan %14 e yükseldi. fiyat/serbest nakit akışı oranı ise, 1,5 lardadır. eger 2022 bilançoları da 2021 bilançolarının %20-30 üzerinde gelirse, tahmini fiyat aralıgım, 100-160 tl aralığıdır. Bunlar gelecek verilere baglı olmak üzere benim kişisel tahminlerimdir. Kimse bu tahminlere bakarak karar vermesin. Ben hisse fiyatına degil, temettü oranlarına yatırım yapıyorum. Bu yüzden de 3 yıldır aefes hisse adedimi arttırarak ilerliyorum.
    SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 509/643 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •