Sayfa 729/1002 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Döviz, altın aldı başını gitti, keza bistte şuan faizlerde düştü, ne yapacağımı şaşırdım nakitte eridim, tavsiyeniz nedir? TL nakitimin değer kaybını nasıl koruyabilirim

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatirim araci bu donemde onerilemez gibime geliyor ama nacizane kucuk harita sunabilirim

Oncelikle gecmis olsun uzulmeyiniz uzun donemli dusunup dengeli bir sepet yapip sabirli olup takviye ederek gidersiniz makul oranda dengeleme saglarsiniz karamsar olmayin

Zaten bu kadar beklemissiniz duzeltmeleri beklemeniz ( pasif beklemeyin tabiki paranizi risksiz varliklarda degerlendirin veya ucuz gordugunuz girise uygun olan araclarda stop belirleyereki ilerleyin ) faydanizadir bu beklemde ralli yapimis zirveye yakin araclardan uzak durunuz, hic bir urunun rallisi sonsuza dek surmeyecektir. Duzeltme olunca kademe kademe girersiniz.

Eylul ortasindan baslayip ekim ortasina kadar pozisyonlanmaniz gerekirdi ki usd eylul donemi alis firsati vermisti bu alis firsati degerli metaller icin de ayni zamanda bir alis firsatiydi usd/tl etkisinden dolayi

Saglik olsun piyasalar her donem firsat sunar yeter ki sabirli olup en dip de olmasa da trendlere makul seviyelerde yakalayip eslik edip daha sonra sizin icin yeterli olan kar oraninda cikip tekrar pozisyonlanmak icin firsat kollamak en saglamci yoldur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sonunda herkesi kripto paracı yapacaklar.
    En büyük kar ve en büyük zarar on da var.
    Kripto mu ya tl shitcoin olmuş dogecoin bile daha hükümlü para tlden

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    , inliyo portföyün atak kobra ijlali bugün eksi getirmiş ... dört yapraklı yonca babavanga portföyün agresif tag heueri artı getirmiş. nedense forumda atak kobra ijlal kadar teveccüh göremedi diğer fön... iyigeldi yutup yayınında portföy yöntcisini izlemediniz mi yoksa ? tek ata oynayacağıma ben bu ikisini eküri olarak değerlendiriyorum ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Ucuz ne kalmış diye baktım
    IDH ve TAU dışında birşey bulamadım.

IDH cidden çok geri kalmış.
    TAU banka rallisne rağmen hala çok geride.

Burdan bu iki fona yada emsali olan diğer fonlara kademeli girip uzun vade beklemek kazanç sağlar gibime geliyor.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ucuz ne kalmış diye baktım

Burdan bu iki fona yada emsali olan diğer fonlara kademeli girip uzun vade beklemek kazanç sağlar gibime geliyor.
    yalnız şöyle bi şey var , gerek yukarda yazdığım iki fon ve o tarz yönetilen fonlar için gerekse çoklu varlık değişken fonlarında , alım için fiyatın düşmesini ,belli bir iskonto ile almak için beklemek doğru bir strateji olmayabilir mi ??? ... soru olarak sorayım da , yönlendirme gibi olmasın diye soru tümcesi ( cümlesi ) olarak yazdıydık...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    , inliyo portföyün atak kobra ijlali bugün eksi getirmiş ... dört yapraklı yonca babavanga portföyün agresif tag heueri artı getirmiş. nedense forumda atak kobra ijlal kadar teveccüh göremedi diğer fön... iyigeldi yutup yayınında portföy yöntcisini izlemediniz mi yoksa ? tek ata oynayacağıma ben bu ikisini eküri olarak değerlendiriyorum ...
    Neden teveccüh görmedi çünkü tag heuer fon hangisi anlaşılamadı.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ucuz ne kalmış diye baktım

Bende idh var, zerre oynamadı diyebilirim

8. eib takip edenler + 0.15

eic + 0.57 mac + 1.96

tca + 1.82

Sayfa 729/1002 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz