Sayfa 730/1002 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yalnız şöyle bi şey var , gerek yukarda yazdığım iki fon ve o tarz yönetilen fonlar için gerekse çoklu varlık değişken fonlarında , alım için fiyatın düşmesini ,belli bir iskonto ile almak için beklemek doğru bir strateji olmayabilir mi ??? ... soru olarak sorayım da , yönlendirme gibi olmasın diye soru tümcesi ( cümlesi ) olarak yazdıydık...
    IJA ve TGA için diyorsanız düşme bekleyeceğime kademeli girmek daha uygun olur.

IDH ve TAU için diyorsanız onlar zaten düşük.

2.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Neden teveccüh görmedi çünkü tag heuer fon hangisi anlaşılamadı.
    TGA
     Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Bende idh var, zerre oynamadı diyebilirim
    O yüzden diyorum oynamayı unutmuş uzun süredir belki bundan sonra oynar

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    şimdi anlaşıldığı üzere , matrix neo portföydeki yurt paydaşlarımızın yeni kurduğu narenciye değişken fönü , ottoman'ın gerek ÖPBENİ gerek OPAL fönlarına gerek qinmest'in eyibe ve eyice fonlarına gerek sünger bob square portföyün KARAF'ına orta uzun vade için iyi bir alternatif gibi olacak görünüyor... çünkü oradaki* ( matrix neo portföy , follow white rabbit olay ) fonla haşır neşir olan yurt paydaşlarımızın kumaşı iyi... yalnız bu arada Refiye portföyün RAPDİYEsi ile Vote-white 'ın OFİSİM değişkenleri de unutulmamalı... Azimlinin (rüştü asyalı , telly savalas , yul brynner ) Gamorra değişkenine ısınamadım , çünkü totalde azimliye ısınamadım... ünlü jo nun süha suçi ve subyesini ben almamayım çünkü o malum hadiseden alerjim oldu , alana da hayrını görsün diyeyim...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    şimdi anlaşıldığı üzere , matrix neo portföydeki yurt paydaşlarımızın yeni kurduğu narenciye değişken fönü , ottoman'ın gerek ÖPBENİ gerek OPAL fönlarına gerek qinmest'in eyibe ve eyice fonlarına gerek sünger bob square portföyün KARAF'ına orta uzun vade için iyi bir alternatif gibi olacak görünüyor... çünkü oradaki* ( matriks neo portföy ) fonla haşır neşir olan yurt paydaşlarımızın kumaşı iyi... yalnız bu arada Refiye portföyün RAPDİYEsi ile Vote-white 'ın OFİSİM değişkenleri de unutulmamalı... Azimlinin (rüştü asyalı , telly savalas , yul brynner ) Gamorra değişkenine ısınamadım , çünkü totalde azimliye ısınamadım... ünlü jo nun süha suçi ve subyesini ben almamayım çünkü o malum hadiseden alerjim oldu , alana da hayrını görsün diyeyim...
    O dediklerinizin hepsi gerçek enflasyon karşısısnda parayı eritir maalesef.
    Çünkü hiçbiri yıllık %50 yapamaz.
    Başka çare bulmak gerekir.

kod fiyat gunluk
    GTL 0,027141 0,0370
    KRC 0,032372 (0,7510)
    KIS 0,041018 2,4016
    MPK 1,936411 0,0473

KRF 2,236642 1,5433
    OJT 1,402472 2,2231
    FFP 1,321029 1,4097
    RPD 1,212926 0,0848
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    şimdi anlaşıldığı üzere , matrix neo portföydeki yurt paydaşlarımızın yeni kurduğu narenciye değişken fönü , ottoman'ın gerek ÖPBENİ gerek OPAL fönlarına gerek qinmest'in eyibe ve eyice fonlarına gerek sünger bob square portföyün KARAF'ına orta uzun vade için iyi bir alternatif gibi olacak görünüyor... çünkü oradaki* ( matrix neo portföy , follow white rabbit olay ) fonla haşır neşir olan yurt paydaşlarımızın kumaşı iyi... yalnız bu arada Refiye portföyün RAPDİYEsi ile Vote-white 'ın OFİSİM değişkenleri de unutulmamalı... Azimlinin (rüştü asyalı , telly savalas , yul brynner ) Gamorra değişkenine ısınamadım , çünkü totalde azimliye ısınamadım... ünlü jo nun süha suçi ve subyesini ben almamayım çünkü o malum hadiseden alerjim oldu , alana da hayrını görsün diyeyim...
    IJA nın eksi getirdiğini nerden buldunuz, mkk da değişmemiş görünüyor.
    Agresif fonlarda HSA incelemeye değer bir fon.Ben uzun zamandır tutarım.TGA pek memnun kalmadı.IJA çok hızlı gitti, bu işlerin tersi de olabilir.Ayrıca GZM takip edin %25-%100 arası hisse taşıyor ama büyük kağıtları alıp satıyor genelde.

7.  Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    IJA nın eksi getirdiğini nerden buldunuz, mkk da değişmemiş görünüyor.
    Agresif fonlarda HSA incelemeye değer bir fon.Ben uzun zamandır tutarım.TGA pek memnun kalmadı.IJA çok hızlı gitti, bu işlerin tersi de olabilir.Ayrıca GZM takip edin %25-%100 arası hisse taşıyor ama büyük kağıtları alıp satıyor genelde.
    GZM serbest fon biz gibi niteliikli olmayan fakirler alamaz maalesef
    Ayrıca son ayı düşersek diğer 5 ayda %1 yapmış.
    Biraz daha izlemek lazım.Belki ilerde açılır.

8. OPH %1,01+

Aynı kurumun OPB fonunun fiyatı mkk'da hala güncellenmemiş.

Sayfa 730/1002 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •