Sayfa 57/805 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 449 - 456 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Yerine kaktus koysak bir sey farketmez Bunak Zeko, valla Dolar olmus 11 biz hala yok libya yok Katar bekle bekle dur , giren agir girmis . 2.9 dolardan tekfen aldim simdi 1.57 dolar . Artsa ne olur kagit Cemal Aga eritttik parayi bu mendeburda

2.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    https://pbs.twimg.com/media/FEamaBpX...jpg&name=small

Twitterde benzer bir grafik daha vardı. Teknikçiler nasıl yorumluyor bu görüntüyü biraz umut verseler olmaz mı....telef olduk **...
    Teknik analizde çok iddialı değilim ama kendi grafiğimi kendi bakış açımdan yorumlayayım

Öncelikle 2009 yılı ve 2015-2017 aralığındaki hacim barları ile bu barlardan sonra fiyatın verdiği tepkiye bakalım. Benzer hacim barları 2020 başı itibariyle tekrar oluşmaya başlamış.

2019 ortasında yükselen trendini aşağı kırarak kendini soğumaya almış. 2020 yılı ilk ayları itibariyle %61,80 fibo desteğine gelmiş ve üstünde tutmuş.

Geçen hafta kapanışı itibariyle ise 2019 ortasından beri süregelen düşüş trendini kırmış. Benim açımdan en azından bu ayı bu fiyatlarda kapatması önem arz ediyor.

Tüm bunlar benim bakış açımdan teknik olarak olumlu göstergeler.

Öte yandan aşağıda 3Ç yatırımcı sunumundan Backlog'lara bakalım(Takip eden linkte 22. sayfadan ulaşabilirsiniz https://www.tekfen.com.tr/Uploads/pd...2021-3c-tr.pdf )

2009 ve 2015 yıllarındaki düşük backlog miktarlarından sonra şirket yeni işler alarak backlog miktarını yukarı çekmiş. Bu tarihlerle yukarıdaki grafikte ana fiyat hareketlerinin başladığı tarihler birbiriyle örtüşüyor.

Bunlar küçük miktarlarla da olsa benim bu başlığı takip ediyor olma sebeplerim
    Yazdıklarımda, düşündüklerimde yanlışlar-hatalar olabilir. Şahsi fikirlerimdir.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Edit: Umut verme çalışması değildir, benim de umuda ihtiyacım var zira
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by serdary Yazıyı Oku
    Teknik analizde çok iddialı değilim ama kendi grafiğimi kendi bakış açımdan yorumlayayım

Öncelikle 2009 yılı ve 2015-2017 aralığındaki hacim barları ile bu barlardan sonra fiyatın verdiği tepkiye bakalım. Benzer hacim barları 2020 başı itibariyle tekrar oluşmaya başlamış.

2019 ortasında yükselen trendini aşağı kırarak kendini soğumaya almış. 2020 yılı ilk ayları itibariyle %61,80 fibo desteğine gelmiş ve üstünde tutmuş.

Geçen hafta kapanışı itibariyle ise 2019 ortasından beri süregelen düşüş trendini kırmış. Benim açımdan en azından bu ayı bu fiyatlarda kapatması önem arz ediyor.

Tüm bunlar benim bakış açımdan teknik olarak olumlu göstergeler.

Öte yandan aşağıda 3Ç yatırımcı sunumundan Backlog'lara bakalım(Takip eden linkte 22. sayfadan ulaşabilirsiniz https://www.tekfen.com.tr/Uploads/pd...2021-3c-tr.pdf )

2009 ve 2015 yıllarındaki düşük backlog miktarlarından sonra şirket yeni işler alarak backlog miktarını yukarı çekmiş. Bu tarihlerle yukarıdaki grafikte ana fiyat hareketlerinin başladığı tarihler birbiriyle örtüşüyor.

Bunlar küçük miktarlarla da olsa benim bu başlığı takip ediyor olma sebeplerim
    Yazdıklarımda, düşündüklerimde yanlışlar-hatalar olabilir. Şahsi fikirlerimdir.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Edit: Umut verme çalışması değildir, benim de umuda ihtiyacım var zira
    Eyvallah Ortak. Uzun vadeli grafik gelecek bir iki güzel haberle güzelleşecek inşallah...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Yerine kaktus koysak bir sey farketmez Bunak Zeko, valla Dolar olmus 11 biz hala yok libya yok Katar bekle bekle dur , giren agir girmis . 2.9 dolardan tekfen aldim simdi 1.57 dolar . Artsa ne olur kagit Cemal Aga eritttik parayi bu mendeburda
    Eskiden ev alma planı yapıyordum, şimdilerde bunun hayalini bile kurmuyorum. Herkes aynı durumda ortak. iktidar+tekfen yönetimi top yekün fakirleştirdi hepimizi....

5. Gecen Sene Tekfene koydugum parayla Istanbul suadiye de 2+1 alirdim simdi degil Suadiye , Safranboluda bile zor alirim biz treni gecen sene kucuk kagitlar 5-10 a katlarken duserek kacirdik zaten . Son 2-3 aydir buyukler topladi ama hala Dolar bazinda zararda hepsi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Gecen Sene Tekfene koydugum parayla Istanbul suadiye de 2+1 alirdim simdi degil Suadiye , Safranboluda bile zor alirim biz treni gecen sene kucuk kagitlar 5-10 a katlarken duserek kacirdik zaten . Son 2-3 aydir buyukler topladi ama hala Dolar bazinda zararda hepsi
    Hisse net forumda zengin ve bekar yatırımcıları ayartan tuareg gızları dolaşıyormuş, kendini kolla MAXİ....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Bizi kurtaracak çok şey varda, GERÇEKLEŞME yok.

---Katar 110 milyon dolar, Sibirya 50 milyon dolar talepleri
    ---Libya en az 100 milyon dolar alacak.
    ---Mersinde arazi satışı(mesbaş genişlemesi yada yeni konteyner limanı için)
    ---Yeniden degerleme yapılması ve özkaynakların katlanması.
    ---socar polymer, ventures, AZFEN, Almanya emlak yatırımlarından satışlar.
    ---Devamlı kar edecek yeni bir yatırım ve yatırım teşvik karları.
    ---geri alım kararı, topkapı arsa satışı vs. benzer gelişmeler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    AZFEN i azeriler satın alabilir. 9 aylık tekfen payı 89 milyon tl kar var. %60 ı zaten azerilerin karlı AZFENi tekfenden kapmak isteyebilirler. Nasılsa socardan tekfeni çükmeye alışıklar....

Sayfa 57/805 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •