Sayfa 688/1024 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. İyi olan kazansin...su an tl iyi tl mevduat kazaniyor...dolarin vaktinin geldigine dair herhangi bir emare yok daha gelmedi geldiginde dolar kazanir...geldiginde de konusuruz burada...biz o dolar 4.20-60 cilardan olacak deyipte yada dolar 3.70 iken crash crash dolar 3.55 e indinmi forumdan topuklayanlardan degiliz .

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Para bollugu tum hiziyla devam ediyor.

Fitch bosunami artirdi Tr'nin buyume hedeflerini.
    Eğer TL için bunu söylüyorsanız haklısınız, piyasayı TL ye boğdular ve bu daha başlangıç. en geç eylül'e TL emisyonu abartı arttırılacak. Dolar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim,orada yeşiller suyunu çekiyor,yerlide buna uyandığı için DTH ler taş gibi oldu. Emisyonu kontrolsüz bir TL benim için ÇÖPTÜR.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Eğer TL için bunu söylüyorsanız haklısınız, piyasayı TL ye boğdular ve bu daha başlangıç. en geç eylül'e TL emisyonu abartı arttırılacak. Dolar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim,orada yeşiller suyunu çekiyor,yerlide buna uyandığı için DTH ler taş gibi oldu. Emisyonu kontrolsüz bir TL benim için ÇÖPTÜR.
    Para bollugunu dolar icin soyledim.

Dolar bollugu tum hiziyla devam ediyor, bu kadar ic siyasi soruna ragmen, gelip hisse senedi hazine bonosu aliyorlar hala.

TL. emisyonu ile ilgili bilgim yok, ne desem yalan olur.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    telefonda tcno istiyolar artik.miktar nedir .
    200 yer İstanbul vade aylık temdit 14 oluyor dedi ayrıeten

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku

Dolar bollugu tum hiziyla devam ediyor, bu kadar ic siyasi soruna ragmen, gelip hisse senedi hazine bonosu aliyorlar hala.

onun adı dolar bolluğu değil VUR-KAÇ. bir zamanlar malum evlerde vur kaç 5 milyon diye çığırılırdı,bu işte ona benziyor. hep derim kısa vade atıp tutmaktır,büyük resme bakın. 2013 Mayıs ayında neyin fişeği çakılmış bunu bilmeyen ne derse boşşş

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku

Petrolu takip et petrol dustukce para girisi kolay kolay durmaz

7. 2012 yılından beri birkaç formül ve değerle kaşılaştırma yapan bir excel tutuyorum. Türkiye'de bir sürü risk alarak ve ortalamanın üzerinde kar elde ederek (sıfır borsa - sadece tarla arsa ev ve mevduat) elde edilen sonuç: 2012'deki dolar karşılığı para miktarı ile 2017'deki arasında sadece 10 bin dolar fark var!

Diğer bir deyişle 5 senede dolar 2 katına çıkmış benim güya sepetli portföy de %100 kar yapmış hepsi TL mevduatta olsaydı da herhalde %60 civarı kar elde edecekti. Alınan riskin ve primin karşılığı %40. O da hazır para değil satılıga cıkaracaksın alıcı olacak paranı alabileceksin vs vs.

Bari bundan sonra böyle olmasa ya! Herseyin fiyatı da artıyor benim portfoyum de. Ama dolar bazında sonuc sıfıra sıfır elde var sıfır.

Sayın Ahme ve powerpc nin dedikleri bu anlamda dogru cıkabilir benzer bir profil yaşanırsa dolarda.

Not: 100 bin TL mevduat garantisi ve tarlaların imarsız kalma prim yapmama risklerini de hatırlatıyorum.

8. odea bugün yeni bir uygulama başlatmış.

75.000 tl oksijen hesabında % 14.50 ile kalan miktar 5.000.000 .-tl ye kadar %15.25 mevduat oranı ile
    32 gün vadeli..
    oksijen hesabında kalan 75.000.- tl nin 4.000.-tl si bilindiği gibi vadesiz de ..

Sayfa 688/1024 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •