Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Aralık ile beraber min. 300 indirim beklentisinde çoğunluk hem fikirdi sanırım.
Şimdi asıl mevzu Aralık'ta ne yapacak. Böyle bir beklenti varken ama ben şuraya takıldım.
Sıkı parapolitikasına geçişi, gerektiğinde faiz arttırması, hep sıkıntı olmuş bir mantık önümüzdeki dönemde (küresel) ne yapacak.
Seçim meçim karıştırmıyorum bile, varmıdır buna bi mantık yürüten, ben yürütemedim de...
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Şimdi dünkü hareket satış olmasa çok güzel hareket
hacım zirvede ve yükseliş olmuş
ama arada çok sert satış var
ve kapanışa kadar üstüne atmadı
ne bileyim
bankalar da da zirveden epey satış oldu
bugün belki de uzak dururum
kafamı çok karıştırdı
özet ve net Durumum bu
Bide usd bazlı durum var
oda epey gıdıklıyor insanı
Bu arada spotta hisseler hala duruyor
ama bugün bu psikoloji ile onları azaltacağım gibi
Ben hisse taşıyorsam vıp bende sadece hedge olarak çalışıyor.
Yukarki yorumda yazdım saatlik düzeltmelerde puan alırsanız alırsınız bunlardan ,
masada sen , ben, bademcuk, biraz yabancı var bu masadan kar alıp kalkmak istiyorsam tek şansın TREND di takip edip aç gözlü olmayacaksın.Sen ve ben haricinde onlar bizden önde bu arenada.
Bu yüzden dolar ne zaman aşağı döner veya global sert aşağı hareketler başlar şort ozaman düşünürüm piyasada.Yoksa oyun belli rakam aramaya gerek yok .
bbva öncesinde kchol, sahol gerekçe olarak "hisse değerinin realiteyi yansıtması" diyerek alım programları başltmıştı..
kchol hisseleri(ve iştirakleri) endeksin %20 civarı mesela..
sahol %5 civarı..
sonra bbva hamlesini yaptı.. onu işbankası genel müdürü ifadeleriyle destekledi.. bankacılık sektörü de %25 civarı.. bunları toplasan zaten endeksin yarısından fazlası yapıyor, üstelik hepsi likit hisseler..
dolayısıyla artan dolar karşısında daha fazla kelepir hale gelmemesi gibi bir endişe seziliyor.. eğer koordineli bir oyun değilse bir destek atılacak izlenimi veriyor kritik noktalarda.. izleyeceğiz..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri