Sayfa 330/591 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Portföyüm:yüzde 6 hekts,yüzde 30 İsdmr, yüzde 5 eregl,yüzde 29 egser,yüzde 17 vesbe,yüzde 7 sasa,yüzde 6 ardyz.
    Ustaların verdiği bilgilerden çok yararlanıyorum, şimdiden teşekkürler ellerinize gözlerinize sağlık
    Herkese bol kazançlar dilerim
    Portföyüm hakkındaki yorum, eleştiri ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim, sorumluluk bana aittir

2. SIFATSIZ ın baskısı gene hissedilmeye başlıyor sanki…

3. Doymaz aç sırtlanların sofrasına ortak olursan olacağı bu!

4. Hadi SIFATSIZ !
    bir taban daha yaptır da
    usanalım taşımaktan hisselerini.
    Sana bedavaya verelim elimizdekileri.

5. serengeti
    @AVCIdragon
    ·
    2s
    #egser sirket sahibi ve yoneticileri piyasa size hirsiz,dolandirici ve ahlaksiz sirket fiyatlamasi yapiyor.egerki degilseniz bunu sizin saglamaniz bu guveni vermeniz gerekiyor.malesef yalın gercek bu.oylesiniz veya degilsiniz ama bu sekilde fiyatliyor
    2

serengeti
    @AVCIdragon
    ·
    2s
    #egser in sirket sahibi ve yoneticileri siz ne kadar yamuk adamlarsinizki piyasa sizden tiksinmiş resmen.yagmur gibi ihracatci sirketlere para akarken size kimse guvenip gelmiyor.biraz bunun ustune dusunmeniz gerek.sifir guvenilirliginiz var piyasada.

Twitter paylaşımı nı paylaşıyorum…
    Dede … oğul .. torun
    Armut dibine düşermiş!!
    Oğul bababasını şikayet etmiş!
    Sıra torunda!!

6.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    2010 yılında Adnan Polat ile yapılan bir söyleşiden alıntıdır;
    Adnan Bey, babanız iş dünyasının kendine has simalarından birisidir. Onunla ilgili ilginç anılarınız var mı?
    Çok anımız var. Biliyor musunuz,babam beni spekülatör bile yaptı. 1992'de Ege Seramik'i halka açmak istedik.ABD'de okuduk ne de olsa, Wall Street'le de ilgilendik. Döndüğümde, baktım Türkiye'de de borsaya açılma modası var. Biz de açılalım dedik. Babam, karşı çıktı. Onu zorla ikna ettim. Şirketin yüzde 25'ini halka açtık. Babam, bu işi sevmiş. Benden gizli şirketin bir kısım hisselerini İMKB'nin ikinci işlem pazarına aldırmış. Bir gün bir aracı kurumdan aradılar ve ellerinde büyük miktarda hisse olduğunu söylediler, inanamadım. Babamla bu yüzden aramız da bozuldu biraz. O zamanki SPK Başkanı Caner Ertuna, duruma bir çözüm getirdi. Ancak, gazeteler günlerce beni borsa spekülatörü diye manşet yaptılar. Derdimi kimseye anlatamadım o zamanlar.
    https://www.google.com.tr/amp/s/www....i-1278167h.htm
    Ne demeye çalıştığımı anlamayanlar için öne almış olayım…

Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    serengeti
    @AVCIdragon
    ·
    2s
    #egser sirket sahibi ve yoneticileri piyasa size hirsiz,dolandirici ve ahlaksiz sirket fiyatlamasi yapiyor.egerki degilseniz bunu sizin saglamaniz bu guveni vermeniz gerekiyor.malesef yalın gercek bu.oylesiniz veya degilsiniz ama bu sekilde fiyatliyor
    2

serengeti
    @AVCIdragon
    ·
    2s
    #egser in sirket sahibi ve yoneticileri siz ne kadar yamuk adamlarsinizki piyasa sizden tiksinmiş resmen.yagmur gibi ihracatci sirketlere para akarken size kimse guvenip gelmiyor.biraz bunun ustune dusunmeniz gerek.sifir guvenilirliginiz var piyasada.

Twitter paylaşımı nı paylaşıyorum…
    Dede … oğul .. torun
    Armut dibine düşermiş!!
    Oğul bababasını şikayet etmiş!
    Sıra torunda!!

serengeti sizmisiniz üstad ?

8.  Alıntı Originally Posted by bugur Yazıyı Oku
    serengeti sizmisiniz üstad ?
    Değilim.
    Keyifle takip ediyorum.

Sayfa 330/591 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri