Sayfa 879/1003 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop XXXVI

BOFA aldığı sattığı

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    venezuela çok uç bir örnek. en son geçen ay paradan 6 sıfır attılar.

2018'de 3 sıfır, ondan önce chavez zamanında 5 sıfır, toplamda 14 sıfır atılmış. son 13 yılda.

https://tr.euronews.com/2021/10/01/d...-6-s-f-r-sildi
    venezuela afgan argentina falan diyenlerde algı sorunu var...

bura her ne olursa olsun dünyaya entegre açık bir ekonomi...

dünyaya bişiler satabilen alabilen lojistik avantaj sunabilen bir yer...

herşeyden önemlisi de küçük dokunuşlarla büyük yol alabileceği alanı olan bir ülke...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gundwane abi senin o prkab dediğin hisse 10 yıl yatayda süründürdü yatırımcısının emdiği süt burnundan geldi, çoğu ky satıp dökülünce malların hepsi tahtaciya kaldı, o da malları elinden çıkarmak için yardırdı gidiyor...
    Bak mesela hulk varya zaman gelicek o da aynısını yapacak.
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Tamam da yüzlerce böyle şirket var..
    Ve hala her gün 2-3 tane halka arz var ister misiniz sms i geliyor..
    9 milyar sırf bu..
    Kime yıkacak lar bu kadar malı..
    Halkın ne kadarı borsadan anlıyor oynuyor ve buna ayırcak parası ve isteği var ..??

coin i var doları var bunun..Oralara da gömülmüş millet..
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ağa yan kağıtlar da ralli bekliyorum gene kimse olmayacak ve inanmayacak..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ihlas holdinge ne olacak abi o.55 kuruşlarda sürünüyor buraya yazmak istemesen özele yaza bilirsin oyunagelenadam abi

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
    BİST zirvelerde patinay çekiyor...

1. senaryo = öğleden sonra basarlar...

2, senaryo = pazartesi teminatlarda artış var. (XU30 2000 tl) teminat tamamlayamayanları patlatır, sonra basarlar...
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Ben xleş portföyümü özelden soranla paylaşmıştım, buraya da yazayım, hisse pazarlıyor vs demeyin çoğunda ciddi kardayım bazıları ise zarardayım, kendiniz düşünün araştırın mantığımı hisseleri yazınca anlayan anlasın anlamayan da anlamasın sağlık olsun buradan alınır mı da demeyin ne bileyim ben buradan almadım
    Çoğu tahtamı, DOHOL, arsan, ozkgy, ismen ipeke klmsn son 4 5 senedir ALSATLARLA taşıyorum maliyeti sıfır olanlar var, çok çok düşük olanlar var. gider gitmez ben bilmem abeyler aldım göçtü olmasın sorumluluk almam.

Aefes, Arsan, bntas, gozde, gsdho, hdfgs, info, ipeke, ismen, klmsn, ozkgy, tukas. Bunlar xleş pozlarım. efes xleş değil diyen olursa kalbini kırarım xleşkare namussuz

Bunların dışında tüpraş, ykb, dohol ve başka diğer long short pozlarım devam ediyor.

6. kaç canlı bu iblis şey döğüyom döğüyom gene geliyo yukarı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben xleş portföyümü özelden soranla paylaşmıştım, buraya da yazayım, hisse pazarlıyor vs demeyin çoğunda ciddi kardayım bazıları ise zarardayım, kendiniz düşünün araştırın mantığımı hisseleri yazınca anlayan anlasın anlamayan da anlamasın sağlık olsun buradan alınır mı da demeyin ne bileyim ben buradan almadım
    Çoğu tahtamı, DOHOL, arsan, ozkgy, ismen ipeke klmsn son 4 5 senedir ALSATLARLA taşıyorum maliyeti sıfır olanlar var, çok çok düşük olanlar var. gider gitmez ben bilmem abeyler aldım göçtü olmasın sorumluluk almam.

Aefes, Arsan, bntas, gozde, gsdho, hdfgs, info, ipeke, ismen, klmsn, ozkgy, tukas. Bunlar xleş pozlarım. efes xleş değil diyen olursa kalbini kırarım xleşkare namussuz

Bunların dışında tüpraş, ykb, dohol ve başka diğer long short pozlarım devam ediyor.
    diğerlerini bilemem de , ki bazılarını ilk defa duyuyorum, ismen neden leş kategorisinde.. gayet güzel bir kagıt bence..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 879/1003 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •