Sayfa 455/563 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Bu takır takır teslimat yapılırken de demiştim, bunlar aldıkları siparişleri bir an önce bir yerlerden temin edip asıl üretimi yurt dışına yönlendirecekler diye. Dün de dediğim gibi büyük harfli, bold yazılı bir haber gelirse olay tamamdır.

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Kaç gündür yazıyorum, tam tahmin ettiğim gibi oldu. Tamamen yurt dışı artık. Valla çok manyak bir bilanço gelebilir. YTD.
    külyutar 2 vakası olmasın, bilgi var ıse paylaş.. yoksa bu ne çocuk gıbı merak uyandırmak.. ne tahmın ettıgın gıbı cıktı ve bu kayank bılgı nedır ?

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    külyutar 2 vakası olmasın, bilgi var ıse paylaş.. yoksa bu ne çocuk gıbı merak uyandırmak.. ne tahmın ettıgın gıbı cıktı ve bu kayank bılgı nedır ?
    Profilime gir, son 2 gündür yazdığım şeyleri oku. Daha da anlamazsan terk et burayı. Bak ciddiyim, bunamışın koca arnavut.

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Profilime gir, son 2 gündür yazdığım şeyleri oku. Daha da anlamazsan terk et burayı. Bak ciddiyim, bunamışın koca arnavut.
    yahu kısa öz yaz. nıye boyle bırsey yapayım çocukmusunuz sız yaaa. bı gızem bır sır ne bu yaa..

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    RTALB tarafındaki oyun bitmek üzere. Sonra yolumuz açık inşallah. A.K. oğlu madem buralardan verecektin var mı alıcı deseydin biz alırdık o malı. Boşuna eziyet çektirdin herkese.
    https://www.hizliresim.com/hndyevw

Adrese teslim...

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    yahu kısa öz yaz. nıye boyle bırsey yapayım çocukmusunuz sız yaaa. bı gızem bır sır ne bu yaa..
    Haber bekliyordum henüz gelmedi. Gelirse yazarım Şaho.

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Haber bekliyordum henüz gelmedi. Gelirse yazarım Şaho.
    Tamamdır. bence bugun bedelsız gelecek rtalbe

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    hakikaten gerizekalılıktan başka bir şey değil
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    RTALB tarafındaki oyun bitmek üzere. Sonra yolumuz açık inşallah. A.K. oğlu madem buralardan verecektin var mı alıcı deseydin biz alırdık o malı. Boşuna eziyet çektirdin herkese.

Sayfa 455/563 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •