Sayfa 919/1003 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Bu arada endeks döviz bazında ucuzluyormus da yabanci mal alıyormuş

Ulen bizim bank of çetesi ne zaman yabanci oldu??? Bildigin jöleli ve fon parası ve ellesmeyen spk imkb yönetimi...

Yabancı düşen bıçağı tutar mi??? Dövizin ne kadar gidebilecegini tek bilen Allah iken adam parasını pul eder mi???

Jölelinin geçmiş zaman bir iki köşe yazısını okuyun nasıl uçmuş adam simdi borsa neden böyle uçmuş hepiniz anlarsınız
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2. durmuşu falan boşverinde bu dow iyice boynunu büktü...

35,400 altında satış hızlanır...

3. 50 kuruşun maliyeti 53 kuruştan 83 kuruşa çıktı.

Türk Lirası, Türk Lirası karşısında bile değer kaybediyor.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    durmuşu falan boşverinde bu dow iyice boynunu büktü...

35,400 altında satış hızlanır...
    Merhaba,
    Benim Dow üzerine okuduklarım şunlar:
    1. Biden paketinin geçmesiyle borsalarda canlanma sürebilir.
    2. Yurt dışı fonlar karlılıklarını korumak, daha fazla bonus almak için Dow'u canlı tutabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ülke yi krize götürmek için elinden geleni yaptılar.
    dolar tamamen spekülasyona açık artık .

Durmuş bey dün anlatmak istediğimi yaptı , bu dalga boyu doların üzerindeki bu spekülasyon devam ettiği sürece bu şekilde devam edecek.Piyasa psikolojisi tamamen bozuldu.Dün bu yüzden muhalefet partilerinin artık uygulama olarak devreye girmesi gerektiğini söyledim , buna Bahçeli dahil.Bu işler işine gelince Nas işine gelince faiz işine gelince dolar olmamalı.Duyuyoruz evini ipotekleyip banka kredisi çekip dolar alan insanların olduğu söyleniyor , [B]Dolarla ülkemizi batırmaya oynatıyorlar[/B]bize bir mermi atmadan kendimiz yapıyoruz bunu .
    bu yüzden yazıklar olsun .

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    10 puan akşam seansından borçlu, kalan 20 puan +1 yüzde
    Aslında 100 puan bile bu son günlerdeki hareketler için çok normal hareketler. İddalı değil yani. Şaşırmamak lazım

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

Durmuş bey dün anlatmak istediğimi yaptı , bu dalga boyu doların üzerindeki bu spekülasyon devam ettiği sürece bu şekilde devam edecek.Piyasa psikolojisi tamamen bozuldu.Dün bu yüzden muhalefet partilerinin artık uygulama olarak devreye girmesi gerektiğini söyledim , buna Bahçeli dahil.Bu işler işine gelince Nas işine gelince faiz işine gelince dolar olmamalı.Duyuyoruz evini ipotekleyip banka kredisi çekip dolar alan insanların olduğu söyleniyor , [B]Dolarla ülkemizi batırmaya oynatıyorlar[/B]bize bir mermi atmadan kendimiz yapıyoruz bunu .
    Ama almaya devam ediyoruz millet olarak. Satılan ürünüde alıyoruz. Kimsr kontak kapatmıyor. Malın fiyatı ne olursa olsun almaya devam ediyor. Herkezin stoklarıda var. Geçen hafta adam pişkin bir şekilde ben bunun fiyatını 100 bin yapsam gelir alırlar dedi. Ben almıyorum dedim. Pahlı satmaya hakkınız yok. Sen bunu bugun üretmedinki maliyetleri biliyorum dedim. Kavga ettim magzadan cıktım.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

Abi vatandas ne yapsin. Almadiklari bi aklimiz vardi cok sukur onuda aldilar. Hanima aldigimiz 2016 sonunda 2016 model super b vardi sifir almistik. Arac 55 binde ben araci 74.900 liraya aldim. Simdi vava cars 302500 lira teklif ediyor. Ozaman 21 bin euroydu. Simdi 24 bin euro. Ben arabaya 5 senede bindim. Vallaha bende araci satip euro almayi dusunuyorum.

Sayfa 919/1003 İlkİlk ... 419819869909917918919920921929969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •