Sayfa 127/158 İlkİlk ... 2777117125126127128129137 ... SonSon
Arama sonucu : 1259 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: TETMT - Tetamat Gıda

1. Yakında Davut gelir

Henüz dikkatini çekmedi sanırım ,

Bir iki tavan daha ister onun gelmesi için ,,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Yakında Davut gelir

Henüz dikkatini çekmedi sanırım ,

Bir iki tavan daha ister onun gelmesi için ,,,
    Başkan bu hisse eski taze kuru değil mi!!!2 tl den 1 milyonu gören hisse...Hala çok pahalı ...Eski speği varsa gidebilir!!!
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

3.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Başkan bu hisse eski taze kuru değil mi!!!2 tl den 1 milyonu gören hisse...Hala çok pahalı ...Eski speği varsa gidebilir!!!
    tek lot alan yanar

4.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Dostum aynen ta kendısı ,,,

Ama çok şey değişti eski şirketle arasında dağlar kadar fark var diyebıliriz ,,,

Şirket kurtarıldı gıbı bjr durum var ,,,,

Bu şirketı karlılık yaptığı iş vs ile kıyaslamak olmaz .

Tek gerçeği var malum sermaye azlığı ve lot sayısı ,,,

Pıyasada kalmadı zaten böyle hisseler ,,

Bizde az bir mıktarla iştirak ettik madenci gelmeden biraz yol alsak iyidi,,,

Mazallah fark ederse tahtayı karıştırır,,,,

Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Yakında sermaye tavanının şöyle 20 mılyon olması için yönetim kurulu kararı aldık derlerse taşlar tam olarak yerıne oturur ,,,,,

5 milyon sermaye tavanı kesmez ,,,

Bana güven veren ise patronun 177 TL ortalama ıle hısse almış olması ,,,

Ama yınede bu tahtaya bulaşanlar çok dikkat etsin çöpe atabıleceklerı para ile gırmelerınde fayda var yoksa öpebilirler,,,

6. Benım kafamdan geçen ve istediğim yüklü bir sermaye arttırımı yapılıp hısseyı böldükten sonra patronun aldığı malıda bır yıl sonra tahtada ufak ufak eritmesi ,,,

Ama tahtayı yıkarlarsa da hiç şaşırmam herşey mümkün bu senetlerde ,,,

7. 12 bın lot bekleyen var

8. 15 bin bekleyen

Sayfa 127/158 İlkİlk ... 2777117125126127128129137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •