-
Sn. Kullanici41 ve YapraksızYonca bu saatte bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum
-

Originally Posted by
myfinans
Ben genel teknoloji değilde elektrkli araç, yarı iletken ve blochain fonlarını yavaş yavaş biriktiriyorum.
%8-10'luk düşüş olur yada olmaz bunlar için pek umurumda değil.
Vadem çok uzun olduğundan sorun olmuyor.
Zaten bunlar düşşe de doları tutamadığımız için ne alırsak kar diye düşünüyorum şu aşamada.
Mahzuru yoksa fon ismi verebilir misin. Yarın alım yapacağım bi miktar. Araştırma için vaktim olmadı iş yoğunluğundan.
-

Originally Posted by
coltrane
Forumda GBC yatırımcısı kaldı mı?
Ben varım hala ve ciddi bir kazanç oluştu çok şükür. Beklediğime fazlasıyla değdi. Bendeki fon GBC 'yi de içinde bolca bulunduran AHH serbest fondur
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
supremegod
Ben varım hala ve ciddi bir kazanç oluştu çok şükür. Beklediğime fazlasıyla değdi. Bendeki fon GBC 'yi de içinde bolca bulunduran AHH serbest fondur
Fondaki Doları 10.5 den satmış,9,5 a düzeltme bekliyormuş
https://www.youtube.com/watch?v=_Mk0GwwVOek
-

Originally Posted by
coltrane
Bugün de verdiler, stagflasyon olursa diye %10 almıştım. Powell olayı yaramadı. [emoji3526]
Sanki doviz artışı biraz düşüşü yumuşattı.
-

Originally Posted by
supremegod
AHH tefas da goremedim , hangi fondur
-

Originally Posted by
Byccx
Mahzuru yoksa fon ismi verebilir misin. Yarın alım yapacağım bi miktar. Araştırma için vaktim olmadı iş yoğunluğundan.
İş portföy ak portföy ve garanti portföyün fonları var bu konuda
Tefas sayfasında filtreleyince çıkıyorlar
Hangisini daha uygun görürseniz karşılaştırarak değerlendirin
-
OPH kapasite doldu galiba.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules