Sayfa 850/1006 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Gundi senle barisalim yaw. Ben seni yanlis anlamisim.
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Üzgünüm beyler..
    Bu ülkede yaşayan bir birey olarak bu ülkenin başındakilerin ülkenin iyiliğini düşündüklerini hep son noktada düşünmek istemişimdir..
    Müdahele ederler 10.80 90 lerdan çevirirler 10 tl lerde stabil hale gelir diyordum..
    Yazdım da..
    Bu durum son derece normal bi fiyat hareketi olurdu..Piyasa açısından da durum buydu..
    Ama gelinen noktada ne yazıkki artık soğan kemirin ne yapalım durumlarına geldik ve işin daha da kötüsü bu inadın devam edeceğini düşünüyorum..
    Soğan moğan meselesi ile bunlar gemileri yakmışlar belli..

Bundan sonra dolar da bi tahmin yürütmek manasızdır..
    Dönüp 10 tl de olabilir 20 30 40 da gidebilir..
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Üzgünüm beyler..
    Bu ülkede yaşayan bir birey olarak bu ülkenin başındakilerin ülkenin iyiliğini düşündüklerini hep son noktada düşünmek istemişimdir..
    Müdahele ederler 10.80 90 lerdan çevirirler 10 tl lerde stabil hale gelir diyordum..
    Yazdım da..
    Bu durum son derece normal bi fiyat hareketi olurdu..Piyasa açısından da durum buydu..
    Ama gelinen noktada ne yazıkki artık soğan kemirin ne yapalım durumlarına geldik ve işin daha da kötüsü bu inadın devam edeceğini düşünüyorum..
    Soğan moğan meselesi ile bunlar gemileri yakmışlar belli..

Bundan sonra dolar da bi tahmin yürütmek manasızdır..
    Dönüp 10 tl de olabilir 20 30 40 da gidebilir..
    Faizlerin düşürülmemesi lazım dendiğinde "Hiç bir şey olmaz, para fışkırıyeeaahh" diyenler utansın.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. https://www.bloomberght.com/gubre-ve...-durdu-2292667

Gübre ve zirai ilaç satışları geçici olarak durdu

Döviz kurlarında yaşanan sert yükseliş, ham maddesinin önemli bir kısmı ithal olan gübre ve zirai ilaç şirketlerinin bayilere fiyat verememesi ve satışları geçici olarak durdurmasına yol açtı.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Faizlerin düşürülmemesi lazım dendiğinde "Hiç bir şey olmaz, para fışkırıyeeaahh" diyenler utansın.
    Faizleri düşürmekle gemileri yakmak çok farklı şeyler..

5. Bosporos la dalga geçenleri sahneye alalım :-)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Sagliginiz yerinde olsun takmayin.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Crash gerçekten gümbür gümbür geliyormuş meğerse Bosporos kankim kıymetini bilemedik, gelde bundan sonra olacakları haber ver bize.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Gösterge tahvil 20.73 olmuş. TL den kaçış devam ediyor. Şahap bey halay çekiyor mudur?
    Baska birşey cekiyodur alayi dolarda

Sayfa 850/1006 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •