Sayfa 38/1001 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Yarın
    Vob 200 bin
    Şey 15 olur mu ki

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    U100 dolar bazlı normalde pek bakmam ama, TL bazlı grafiklerin çoğu artık çöp olduğu için elden başka birşey gelmiyor...

U100 dolar bazlı grafikte benim gördüğüm, 1,19 doları test etmek istiyor gibi...

U100 dolar bazlı; Pandemi dibi, 2018 dibi, 2008 dibi, cehennemin dibi, normalde 1,29 dolar...

1,19' u nasıl görecek ben de çok merak ediyorum, ama teknik öyle gösteriyor...

Endeksin TL bazlı pek düşesi olmadığını herkes anladığına göre, acaba dolarda yukarı %20' lik daha marjı mı var ???
    1982'den bu yana 10.055 günün reel USD kur verisi var elimde. Bugün gördüğü en yüksek nokta 13.50 oldu. Son 40 yılda sadece 2 gün, evet sadece 2 gün bu değerin üzerinde kapanış yapmış. Onlar da 26.02.2001 ve 18.07.2001 tarihlerinde sırasıyla 14.00 ve 13.74'ü görmüş.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

3. Normalde grafik buralar 13 ler tepe diyor ama doların aşağı hareketleri için sebep bulmak zor, faiz artışı imkansız hatta aralıkta 100bp indirim ihtimalide kesin gibi, iyimser haber ne olabilir bilmiyorum, buralarda konsolide olur olsa olsa 12-13 biraz durulur yangına benzin dökülmedikçe.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Elindeki hisselere hiç bişi olmaz..
    Şirket batmadığı sürece..(hissesine sahip olduğun şirket)
    Çalıştığın aracı kurumda nakit paran varsa kurum batarsa o zaman başka..
    Ama hisse alarak şirkete ortak oluyorsun..Aracı kurum..İsmi üzerinde ARACI..
    Başka da bir fonksiyonu yok..
    Rahat ol..
    aracı kurumdakı paranın 50bıne kadar devlet guvencesı var dıye bılıyorum
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Elindeki hisselere hiç bişi olmaz..
    Şirket batmadığı sürece..(hissesine sahip olduğun şirket)
    Çalıştığın aracı kurumda nakit paran varsa kurum batarsa o zaman başka..
    Ama hisse alarak şirkete ortak oluyorsun..Aracı kurum..İsmi üzerinde ARACI..
    Başka da bir fonksiyonu yok..
    Rahat ol..
    @sahingonul, @lambent ve gundwane verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Bilgilendirici oldu.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6. DOLAR YILLARI.jpg
    biri paylaşmış tarafsız sunuyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Dolarda malsız kalan, malını kaptıran, borsa rallisini kaçıran sokağa dökülmüş Boşkurt hadi sokağa yavrum
    Alemsin caho
    Ben zaten fakirim, zenginler çıksın birazda sokağa,
    Biz sokakta üşüyelim, milletin hakkını savunalım, bisttin palagilleri TL bazlı ralli yapsın paraları katlasın patronlar dollar lardan paraları katlasın, ohh ne ala memneket.
    su veren itfaiyecinin hortumunu sen şeyt
    Hamdım Piştim Yandım

8. haberturku izliyorum... çok komik ve eğlenceli..
    normalde izlemiyordum bunları da açıp bakasım geldi... palyaço ya resmen
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 38/1001 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •