Sayfa 867/1006 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Ustadsin...
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    evde elektrik canavarı ne varsa veda etmeli... Ütüyü unut , elektrik süpürgesini çıkar hayatından. Fırını prizden çek , kapağını sök raf olarak kullanırsın tabak falan ... Ellerini yıkarken altına leğen koy. Büyük abdestini yaptığında klozetteki az önce senden bir parça olan kahverenginin tonlarındaki katı maddeyi kanalizasyona göndermek için o suyu kullanacaksın çünkü. Çamaşır makinesi ile ne işin var ? Ellerin neyine yetmiyor ? Çamaşırları yıkadığın ve duruladığın suları da dökmüyorsun biliyorsun artık nerede kullanacağını ( Bakınız yukardaki leğen klozet muhabbeti ) İnsanın isterse 1 litre soğuk su ile de duş alabileceğine olan inancını asla yitirme dene alışırsın. Bulaşıkları yıkamak mı ? Yahu yemek yediğin tabağı çatalı kaşığı yala bi güzel dilinle , mis gibi oldu. Bi dahaki beslenmene hazır... Tencereyi temizlemek için biraz su dök çalkala , suyu ziyan etme onda yemekten arta kalan protein mineral amino asit falan var , bi güzel iç. Bırak tencere ıslak kalsın kendi kurur o , çek elini o kağıt havludan ! Zaten son rulon da bittiğinde artık kağıt havlu almayacaksın zaten. Bence onu ( kağıt havlu ) bir yere kaldır nostalji olarak 6 ayda bir bakarsın.... Çamaşırlarda renkliler için ayrı beyazlar için ayrı , yok hijyen için renklilerle dost çamaşır suyu falan .... afedersin ne diyosun sen arkadaş ? Bulaşıkta da ellerini yıkarken de çamaşırda da , yerleri silerken de kullanacağın tek bir ürün var bildiğin beyaz sabun o da en ucuzundan ... bunlar daha başlangıç ... bizi izlemeye devam edin.... bu arada şahlanııııııııııııııı
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dudu biz senden Q7 ,Q8 beklerken polo life olmadi bence.hayal kirikligina uyradik.[emoji39]
    5+1 ceteye ne kadar az yedirirsem o kadar iyi dedim.
    Ihtiyar, emekli, evden haftada bir cikan adama cok bile

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Ben 13 sene polo 1998 kullandim.akusu hep biterdi.2 yilda bir aku alirdim.fakat yolda gezer.golf daha iyi oturuyor yola.gencler icin yeterli bir arabadir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bahri dolar alirsa dolarin isi biter bence...

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kalan stoklari fiyat yukselince satacaklardir.

Syg,
    Günaydın,

Şuan Türkiye 'de stokları yok. Bir bankada satın almacıyım.20 tane iphone için 1 kasımda sipariş verdik. Tahmini aralık sonu gelir dediler en yakın ihtimalle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ben 13 sene polo 1998 kullandim.akusu hep biterdi.2 yilda bir aku alirdim.fakat yolda gezer.golf daha iyi oturuyor yola.gencler icin yeterli bir arabadir
    1998 model ile 2021 model arasinda dunya kadar fark vardir..

Arabanin kitaabini yeniden yazmislardir ama reyizin ekonominin kitaabini yazdigi gibi degil tabii..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by marfatih Yazıyı Oku
    Günaydın,

Şuan Türkiye 'de stokları yok. Bir bankada satın almacıyım.20 tane iphone için 1 kasımda sipariş verdik. Tahmini aralık sonu gelir dediler en yakın ihtimalle.
    Yok dediler diye illa gerçekten yok olacak değil ya. Yalan söylemek diye bir şey var.

8. Yeni Zelanda Merkez Bankası faizi yükseltti

Yeni Zelanda Merkez Bankası'nın(RBNZ), ısınan ekonomiyi ve kontrolden çıkmış konut piyasasını soğutmak için faiz oranını beklendiği gibi 25 baz puan artırdı....

RBNZ, Ekim ayında yaptığı toplantıda faizi 25 baz puan yükselterek yüzde 0,50 seviyesine çıkardı. Bugünkü toplantıda bir faiz artırımına daha giden RBNZ, oranı yüzde 0,75'e çıkardı. Analistlerin beklentisi de faizlerde 25 baz puan artış olacağı yönündeydi.

Sayfa 867/1006 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877917967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •