Sayfa 81/1001 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Viop XXXVII

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    forumdaki herkesin faize bu denli karşı olması içimi ferahlattı... allah hepinizden razı olsun kardeşlerim...
    Bilmukabele. Faiz haram, sıfır olmalı [emoji23][emoji23][emoji23]
    Bunu yapabilecek kadar geniş g.tlü siyasetçi arıyorum desteklemek için [emoji16][emoji16][emoji16]

2. kchol da çarptım 30 kademe şansımı zorlamıyorum daha fazla zirvesi kırıldı ama bana yeter...

3. Türkiye gazetesi ilk sayfadan haber yapmış, ''piyasalar nefes aldı'' diye. Siz ne anlatıyorsunuz, hangi ülkede yaşıyorsunuz? Demek ki düşük faiz yüksek kur politikası hemen sonuçlarını verdi..

4.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Türkiye gazetesi ilk sayfadan haber yapmış, ''piyasalar nefes aldı'' diye. Siz ne anlatıyorsunuz, hangi ülkede yaşıyorsunuz? Demek ki düşük faiz yüksek kur politikası hemen sonuçlarını verdi..
    Maaşları dolar bazlı alıyorlar sanırım Öyleyse haksız sayılmazlar

5. petkm gözü topraga bakıyor shortlasam mı?

6.  Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Türkiye gazetesi ilk sayfadan haber yapmış, ''piyasalar nefes aldı'' diye. .
    manşet yapmazsa şaşırılırdı
    sen ihlas finansta ne kadar madur var bilir misin?

şu an ki hükümetin sayesinde ezdikce ezdi o guruba verilen tavizler uzunca kuyruk oldu uyansanız iyi olur

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sen boşa yazmazsın ama altını doldursan ve bizde bir yorumu alsak.
    Son dönemin en iyi trade önerileri sende.

Dostum seans açıkken altını doldurmak biraz zor, grafik çiz, nete yükle, paylaş, işlem yaptığım için zor...

Ama saatlik grafiğine bak 29 lira üstünde kaldığı sürece 31.50 civarlarına kadar marj olduğunu görürsün...

Bir de dün alıcı çok güçlüydü, yaklaşık 28,70 ortalama ile 5mn lot yakın mal aldı...

Var başka doneler de, dediğim gibi seans açık...

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    manşet yapmazsa şaşırılırdı
    sen ihlas finansta ne kadar madur var bilir misin?

şu an ki hükümetin sayesinde ezdikce ezdi o guruba verilen tavizler uzunca kuyruk oldu uyansanız iyi olur
    Ben o haberi katıldığım için tabi ki yazmadım İnsanlara doğruyu söylemeyenler, yalakalık yapanlardan bahsediyorum. İhlas kazığını zamanında ben de yedim ve nasıl '' iyi niyetli'' bir grup olduğunu biliyorum.

Sayfa 81/1001 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •