Sayfa 884/1006 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. viop voip dalgalı kaldıraçlar piyasası bunların hikmetinden sual olunmaz. bulut gibin bişey.

efendi gibi hissenizi, dolarınızı altınınızı alıp üstüne yatın.

ytd.

2. valla viopta param sürekli olur son 1 yıldır sadece çok net trend gördüğümde, para girişi gördüğümde işlem yapıyorum. Onda da kv karı alıp flat oluyorum genelde gün sonlarında. hafta sonu ve uzun tatil süreçlerine full flat girerim. Paraya gecelik faiz işlediği için orada her zaman para tutarım ama her zaman pozisyonda olmam.
    Kullanmasını bilene ferrari gibidir. Ama ferrari ile bağcılarda gezerseniz veya köy yolunda 300 km hız yaparsanız kaza garantidir.
    Vioptan geçimini sağlayan çok kişi biliyorum ama karlarını mutlaka düzenli olarak sistem dışına çıkartıyorlardır. Ben öyle yapıyorum mesela. Viop'ta sağlam psikoloji lazım, bilgi çok yüksek olsa da hırs felakettir.
    Not : Henüz batmadım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ben size samuray kilici versem.ne kadar surede ogrenirsiniz?bir yerinizi kesmeden...
    Viopta o kadar zordur.stopsuz olmaz.
    Viop ta olay, robot yada algo da bitiyor. Çok kazanma hırsına kapılmamanız önemli. Benim hedefim yıllık %250. Algoyu bunu hedefleyerek yaptım, ama üstü gelirse de hayır demem:-)

Tek sıkıntı yabancının piyasadan çekip gitmesi. Yabancı kendi kazanırken sizinde kazanmanıza müsaade ediyor ancak bademler sadece kendi kazanmak istiyor. Dolayısı ile piyasa daha da zorlaşıyor ya da zorlaşacak. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Algo da verdiginiz kosullar hep aynimi ?yatay piyasada sacmalar .cok fazla al sat cikar.isin asli bakarak karar vermek.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Viop ta olay, robot yada algo da bitiyor. Çok kazanma hırsına kapılmamanız önemli. Benim hedefim yıllık %250. Algoyu bunu hedefleyerek yaptım, ama üstü gelirse de hayır demem:-)

Tek sıkıntı yabancının piyasadan çekip gitmesi. Yabancı kendi kazanırken sizinde kazanmanıza müsaade ediyor ancak bademler sadece kendi kazanmak istiyor. Dolayısı ile piyasa daha da zorlaşıyor ya da zorlaşacak. Ytd.
    algo da revizyon yapma ihtiyacı oluyor mu? sonuçta işlem yaptıklarınız da karşı algolar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Algoya gerek yok. Bir iki ters indikatoru takip edin yeter. Mesela biri var, dolar aldiysa tepeden almistir.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    algo da revizyon yapma ihtiyacı oluyor mu? sonuçta işlem yaptıklarınız da karşı algolar.
    Revizyon olmayacak şekilde tasarlarsanız gerek olmaz. Bunun için düşük getiri hedeflemelisiniz.

Eğer her yıl %500 hedefleseydim, o durumda gözden geçirmem gerekebilirdi.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 884/1006 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •