Sayfa 327/1312 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Gidecek yer kalmaz diye birsey yok Hakkari var Kars var

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    Oralar ucuz mu,işsiz adama her yer pahalıdır,dediğiniz yerlerde iş bulunamaz ki.Herkesin çoluğu çocuğu,onların okulları var vs.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bir yere gitmedi

Cekmekoydeki ev sayisi cok artti

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    Benim çekmeköyde evim var,orayı çok iyi bilirim,dediğiniz hadise istanbula gelen kayda girmeyen göçmen nüfusu ile meydana gelen artış düşünülürse o kadar da konuya çare olmaz.

3. Gelir durumuna göre herkes ev seçer. Gelir durumu düştümü hayatta bazı şeylerden kısmaya başlarsınız. Bugün burada çoğu kişinin beğenmediği bodrum, -1,-2 . katlar veya 50 yıllık tadilat görmemiş dairelerde belki yüzbinlerce kişi kalıyor. Sonuçta bu vatandaşlar keyfi bir tercih yapmıyor. Gelir durumuna göre bu tercih yapılıyor.
    Rezidansta kalıp 8000 kira veren biri geliri düştümü o da gelirine göre bir yere geçer. Rezidansa da belki evini satmak zorunda kalan başka bir durumu kötüleşen bir vatandaş geçer.
    Uzağa gitmenize gerek yok. Çevrenizde mutlaka böyle vakalara şahit olmuşsunuzdur

Elbet dediğiniz olay oluyor da onun bir sınırı var onu anlatmaya çalıştım.Her neyse gelecek yıl bu zamanlarda duruma bakarız neler olmuş o zaman daha iyi anlaşılır.

10 yıldan fazla ayni evde kiracı olan birini ev sahibi bir ihtar ile çıkarabiliyormuş diye okudum. kiracı buna karşı uzatmak için ne gibi önlem alabilir?

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    10 yıldan fazla ayni evde kiracı olan birini ev sahibi bir ihtar ile çıkarabiliyormuş diye okudum. kiracı buna karşı uzatmak için ne gibi önlem alabilir?
    avukata sorsanız iyi olur ama çok bir şey yapamazsınız onu söyleyeyim, sadece ev sahibi yasal ihtar sürecini kaçırırsa bir sene daha kalabiliyorsunuz gibi istisnalar var, ben yerinizde olsam yavaştan yeni ev bakardım kendime.

Hiçbirşey. Fesih için ihtar ve dava açma sürelerine uyulması lazım. Dava en az 1 sene sürer oradan kazanırsınız.
     Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    avukata sorsanız iyi olur ama çok bir şey yapamazsınız onu söyleyeyim, sadece ev sahibi yasal ihtar sürecini kaçırırsa bir sene daha kalabiliyorsunuz gibi istisnalar var, ben yerinizde olsam yavaştan yeni ev bakardım kendime.
    teşekkürler, kiracı çıkmak istemez ise dava açmadan çıkarabilir mi?..

Sayfa 327/1312 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •