Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
Günaydın Hocam, usd yi ney düşürecek size göre alım için uygun yerler neresi. Yıl sonu dolar TL tahmininiz var mı? Ayrıca bist Ekim 18 den itibaren mi çakılmaya başlayacak teknikten anlamam hocam sizi takip ettiğim kadarıyla çıkardığım bu yanlışmıyım? Teşekkürler...
 Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
USD yi hangisi düşürecek bilemem ama USD yi düşürecek bir çok kalem yazabilirim,..
burada bahsetiklerimden bu anlaşılmamalı, bahsettiklerimi daha ziyade şu şekil okumalıyız,

USD düşmeden (görece düşüş yada bir seviyeden aşağı gerileme) endex in önü kapalı,..
yelpazeler içindeki fiyatları teknikte gösteriyorum ama fiyatlar bir seviyeye geldiği halde long trende dönüşemiyor, sınırdan dönüyor
çünkü USD gerilemiyor, USD yide burada gösteriyorum ve her defasında not düşüyorum,..

anlattığım budur,

18 ekimden itibarense short py içinde agresif short bekliyorum,..doğrudur dediğiniz gibi tarih tekniktir,

18 ekime kadar da son bir gayret araştırıyorum, ...buda 1448.09 dan hareketle 1591.36 yı geçen hareketlerden c>1813.9 dur

ama tarih dodlu ise 1813.9 manasında üzümün çöpünüde aramamak gerekeri,..

bu rakamları defaten yazdım burada tekrar takrar hepe yazsak hep aynı şeyi yazarım,..

18 ekime agresif short girer isek 12 üstü usd beklerim, bu rakam da teknik tir, bunu burada daha önce yazmadım ilk yazıyorum
 Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
18 ekime agresif short girer isek 12 üstü usd beklerim, bu rakam da teknik tir, bunu burada daha önce yazmadım ilk yazıyorum.

12 Üstü USD 1000 küsürlü seviyeler yani. Tm.hocam teşekkür ederim.
18 ekimden başlayan 17 hafta sp 500 e çakarsa 21 subattan itibaren USDTRY de de 5 hafta realize beklerim,

bkz sayfa 74

or

18 ekimden itibaren 17 haftaya sp 500 direnirse 21 şubattan itibaren sp 500 e çakarım,..

kısaca, herkesin anlayacağı dilden

alıntılarda ne olamadı borsa tarafı, niye olmadı badem biden inatlaşması yüzünden,

sırada kim war borsa,