Sayfa 32/74 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
Arama sonucu : 587 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Altın vurus 5

Ufak bir kar realizasyonu gelebilir, arkasından alıcıların gücüne bakacağız.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by BuyukPatron Yazıyı Oku
    Sizce bu ralli dolar bazli da olacak mi borsada ? Yoksa tl rallisi ile kendimizi mi avutacagiz ne dersiniz ?

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    $/TL 8.50 lerden 12.50 lere çıkmışken, senin benim/borsam $ ya da € bazlı %32 daha fazla 'değer' kaybetmişken, BİST'in 50/60 puan artması ancak 'teneke vuruş' ile açıklanır. TL rallisi senin benim $ ya da € karşısındaki kaybımızı hafifletmez bile.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Teneken in fiyafı bile borsadan çok arttı be abi..
    Bizim borsayı da ota bağlasalar daha karlıydık..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Gelelim 27 KASIM 2021 tarihli karikatürlerimize. Bu Karikatürleri 'neden' euro bazlı verdiğimi bu hafta çok daha iyi anlayacağınızı umuyorum.
    Çünkü döviz arttıkça bist 'artmış gözükse bile' aslında elimizdeki para eridi. 8.30 lardan 13.30 lara Cikmis bir $ var.

XUSINEUROHAFTALIK

XBANKAEUROHAFTALIK

XU30EUROHAFTALIK

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Hep yazdım, yine yazayım;
    1993 yılında Bogazici Üniversitesi diplomalı ekonomi profesörü Bayan REIS Tansu Çiller düzenli olarak her ay 'faizi' düşürdü.
    31 Aralık 1993 de Borsa tavan değerden yılı kapadı.
    Ancak talimatla indirilen faiz nedeniyle 1994 yılında $ patladı ve 3'e katladı.
    O zamanki Başbakan Tansu Ciller'i çevresi havaya sokmuş dedilerDi!
    FAIZI SIHHATLI EKONOMILERDE PIYASA BELIRLER TALIMATLA INDIRTILIP CIKARTILAMAZ.
    Ve gecelik faizler %3000 lere fırladı. 40 Yas alti gençlerimiz bunları bilmezler, TARİH İŞTE!
    Sonuçta buda patlatacak faizi

Doları

Enflasyonu

Taki Seçime kadar

Giden fiyatlar gıda ve diğerleri yapışıp kalacak.

Dolar belki geri çekilecek.Seçim olursa.İktidar kaybederse biraz zaman kazanacak yeni gelenler.

Baktılar değişen bir şey yok.

Kaldığımız yerden devam edecek her şey.

ÜLKEMİ düşünen ne bir siyasi ne bir kamu çalışanı gördüm bu 58 yıllık hayatımda.

Hep benim ÜLKEM yaşıyor bu sıkıntıları enayi gibi.

Dünyada faiz yokken

Dolar bolken.

YTD.

Namuslu,Ahlaklı,Mert ve birilerine iş yapmayan bir siyasi TÜRKİYE'yi ,G.KORE karşısında 3 e katlardı.

Neyse dindar bir iktidarımız var ve faizler ya %12 yada %5 e inecekmiş.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Geçmiştekiler en azından enflasyonu inkarı yada yalanına alet olmuyordu.

O zaman da çalışanlar yada emekliler gerçek enflasyon oranında zamlar alırlardı 3 aşşağıya 5 yukarı.

Şimdiyse bu yalan enflasyondan ÜLKEMİ Pinokyo bile terketmiş.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Sonuçta buda patlatacak faizi

Doları

Enflasyonu

Taki Seçime kadar

Giden fiyatlar gıda ve diğerleri yapışıp kalacak.

Dolar belki geri çekilecek.Seçim olursa.İktidar kaybederse biraz zaman kazanacak yeni gelenler.

Baktılar değişen bir şey yok.

Kaldığımız yerden devam edecek her şey.

ÜLKEMİ düşünen ne bir siyasi ne bir kamu çalışanı gördüm bu 58 yıllık hayatımda.

Hep benim ÜLKEM yaşıyor bu sıkıntıları enayi gibi.

Dünyada faiz yokken

Dolar bolken.

YTD.

Namuslu,Ahlaklı,Mert ve birilerine iş yapmayan bir siyasi TÜRKİYE'yi ,G.KORE karşısında 3 e katlardı.

Neyse dindar bir iktidarımız var ve faizler ya %12 yada %5 e inecekmiş.
    İlave edecek bir şey bırakmamışsan delikanlı.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

8. Sn. Babo, gerçi siz teknik analistsiniz ama, yine de bu piyasalardaki 50 yıla yakın tecrübenize istinaden sormak istiyorum. Sizce ülkede temel olarak ne değişecek de, EUR bazlı altın vuruş süreci gerçekleşecek? Sadece EUR bazlı çok ucuzlamış olmamız mı bunu sağlayacak? Diğer yandan baktığımızda 2013 den beri EUR bazlı ucuzluyoruz. Neden şimdi olacak? Bu konuda fikrinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler,

Sayfa 32/74 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •