Ufak bir kar realizasyonu gelebilir, arkasýndan alýcýlarýn gücüne bakacaðýz.
Ufak bir kar realizasyonu gelebilir, arkasýndan alýcýlarýn gücüne bakacaðýz.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
$/TL 8.50 lerden 12.50 lere çýkmýþken, senin benim/borsam $ ya da € bazlý %32 daha fazla 'deðer' kaybetmiþken, BÝST'in 50/60 puan artmasý ancak 'teneke vuruþ' ile açýklanýr. TL rallisi senin benim $ ya da € karþýsýndaki kaybýmýzý hafifletmez bile.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Teneken in fiyafý bile borsadan çok arttý be abi..
Bizim borsayý da ota baðlasalar daha karlýydýk..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Gelelim 27 KASIM 2021 tarihli karikatürlerimize. Bu Karikatürleri 'neden' euro bazlý verdiðimi bu hafta çok daha iyi anlayacaðýnýzý umuyorum.
Çünkü döviz arttýkça bist 'artmýþ gözükse bile' aslýnda elimizdeki para eridi. 8.30 lardan 13.30 lara Cikmis bir $ var.
XUSINEUROHAFTALIK
XBANKAEUROHAFTALIK
XU30EUROHAFTALIK
![]()
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sonuçta buda patlatacak faizi
Dolarý
Enflasyonu
Taki Seçime kadar
Giden fiyatlar gýda ve diðerleri yapýþýp kalacak.
Dolar belki geri çekilecek.Seçim olursa.Ýktidar kaybederse biraz zaman kazanacak yeni gelenler.
Baktýlar deðiþen bir þey yok.
Kaldýðýmýz yerden devam edecek her þey.
ÜLKEMÝ düþünen ne bir siyasi ne bir kamu çalýþaný gördüm bu 58 yýllýk hayatýmda.
Hep benim ÜLKEM yaþýyor bu sýkýntýlarý enayi gibi.
Dünyada faiz yokken
Dolar bolken.
YTD.
Namuslu,Ahlaklý,Mert ve birilerine iþ yapmayan bir siyasi TÜRKÝYE'yi ,G.KORE karþýsýnda 3 e katlardý.
Neyse dindar bir iktidarýmýz var ve faizler ya %12 yada %5 e inecekmiþ.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Geçmiþtekiler en azýndan enflasyonu inkarý yada yalanýna alet olmuyordu.
O zaman da çalýþanlar yada emekliler gerçek enflasyon oranýnda zamlar alýrlardý 3 aþþaðýya 5 yukarý.
Þimdiyse bu yalan enflasyondan ÜLKEMÝ Pinokyo bile terketmiþ.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sn. Babo, gerçi siz teknik analistsiniz ama, yine de bu piyasalardaki 50 yýla yakýn tecrübenize istinaden sormak istiyorum. Sizce ülkede temel olarak ne deðiþecek de, EUR bazlý altýn vuruþ süreci gerçekleþecek? Sadece EUR bazlý çok ucuzlamýþ olmamýz mý bunu saðlayacak? Diðer yandan baktýðýmýzda 2013 den beri EUR bazlý ucuzluyoruz. Neden þimdi olacak? Bu konuda fikrinizi paylaþabilir misiniz? Teþekkürler,
Yer Ýmleri