Sayfa 996/1002 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ayhan başganım veya reha abi hanginiz yeni başlığı açacaksa güzel bi gusül alsın iğne ucu kadar kuru yer kalmasın yarın a dayak kulübü kaldığı yerden devam eder

aksevdalı bacıma ithaf edelim yeni başlığı

bide telefon soran dayıların içine antenli nokia 8110 kaçsın onda titreşim var mıydı hatırlayamadım.
    Antalyada otelde hamam sauna kese derken 40 landım ama ben açmam aşağıda yukarıda marj yüksek
    bir halt olacağı yok.

2. Bilgisayardan ( teknikten ) anlayan arkadaşlar ; Cuma akşamı ormanda eşeğin üstünde yükler varken , yabani hayvan ürkütmesiyle eşek panikledi. Yükler yerlere saçıldı. Diz üstü bilgisayar taşın üzerine düştü. yakın köyde bilgisayarı açarak denediğimde ekran alacalı bulacalı karmakarışık olmuş. Ama dosyalar açılıyor, sistem çalışıyor. Hatta internete giriliyor ( şu an olduğu gibi ) . Sadece yazıları zor seçiyorum. Resimler hayal gibi. Ne yapmak lazım ?

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bende beylikdüzündeyim. Neresindesiniz siz merak ettim
    Adnan Kahveci mah - Yeşilkent

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ekmek un tuz su ve maya dan imal olur. onun haricinde istersen içine zeytin istersen patates , istersen domates , istersen ayçekirdeği , istersen ceviz , istersen başka bir yemiş koyup öyle de pişirebilirsin... un tuz su ve maya dışında o aldığınız ekmekte kabartıcı , topaklanma önleyici , koruyucu var mı ? heh var ise işte onların olduğu ekmeği niye alıyorsunuz ? o maddeler vücuda girdiğinde hücrelere gidiyor. sonra su bile içsen yarıyo ... hani bu genç ergen çocuklarda koca koca meme oluyo ya ... hep böyle katkı maddeli mamülatları tüketiyorlar sonra o maddelerin bir kısmısı hücrelerde birikiyor , su içsen o maddeler emiyo haşikioyu , bi güzel şişiyor eti budu insanların... arkadaş niye kof nişastaya para veriyorsun ? ayrıca tahıl ürünü tüketmek zorunda mısın ?
    Nereye gidersen git geleneksel alışkanlıklar peşini bırakmıyor. Ekmek yemeden doymayız , çay içilmeyen kahvaltı bilmeyiz.

Kuzu pirzolaya 180 tl/kg vermek koymuyor ama ekmege 3 tl/ad vermek koyuyor

6. Ankara da Alparslan Türkeş Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında kavga çıktı.

Çok sayıda kişinin yaralandığı kavga sonrası açıklama yapan TamgaTürk kurucusu Bahadırhan Dinçaslan, Bir alay o... ç... terörist, Alparslan Türkeş in doğum günü anmasını hedef alıp saldırdılar. Yaşlı insanları dövüp kadınları taciz ettiler. Kan döken bu terörist g... kim yargılayacak ? Polis neredeydi ? Yargı nerede ? dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-kavga-1888419

7. Ekran değişecek gibi anlaşılıyor.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Ekranda kırık varsa ekran gitmiş değişecek, kırık yok ise bağlantı soketinde sorun var...Bir bilgisayar tamircisi işini çözer

Sayfa 996/1002 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •