Sayfa 57/754 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 6032 madde; 449 - 456 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Ben bu Arapların THY hissesinden de alacağını tahmin ediyorum. Çünkü krizden en çok etkilenen havacılık hisseleri oldu. Ayrica havacilik sektorune şu ortamda yatirim yapan gelecek sene belki de %50 oraninda sermayesini artiracak ve guzel kâr yazacaklar. Ayrica THY şirketini incelersek şuan 90 milyon kapasite var ve bunu 2023 te 150 milyon kapasiteye çıkaracak. Birde uçuş ağı destinasyonunu THY her geçen gün artıriyor. Kendi oz varliklarini henuz değerlenmeye tabi tutmadı diye düşünüyorum. Yil sonu bilançosunda bunu da yapacaklardir. Ayrica dunyanin birçok yerine uçan bir havayolu şirketinden bahsediyoruz. Araplar havayolu şirketlerini de seviyorlar diye duymuştum. Son gelen kâr rakamı THY nin ne kadar hareketli ve hızlı toparlandigini ve çoğu şirkete göre muazzam guzel kâr yazabilecegini sergiledi bence. Yani onumuzdeki sene çok iyi bir havacilik sektoru başlayacak bence. THY nin hem yolcu sayısı artacak hem uçuş ağı genişliyor, hem ucak sayısı da artacak. Ayrica dolar yükseldiği için onumuzdeki yilsonu bilançosunda belki de %20-30 aralığında özsermaye değerleme orani ekleyecekler. (7 ay sonrasi ozsermayesi ni düşününce belki de şuan ki ozsermayenin uzerine belki de %40 eklenmiş olacak) Hisse defter degeri de 0,41 olmuş. Gayet ucuz bir şirket konumunda.

Bence bu fiyatlardan THY hissesi almak, Araplar için bulunmaz bir fırsat. Zaten hali hazirda yabanci oranina bakinca 1 ay da yabanci orani %22 den %47 lere kadar gelmiş. Batılı yabancılar bile hisse toplamak için elinden gelen baskıyı da kaç haftadır kullanmaktalar. Bakalim onumuzdeki haftalar aksiyonlarin devam edeceğini düşünüyorum ben.
    Artık sert hareketleri bir hayli görürüz diye düşünüyorum

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

2. Delta varyantını bile artık millet fazla umursamiyor dunyadaki ınsanlar. Yeni olan Omicron varyantini bile fazla takmayacaklar bence. Bence bu varyantı bile bile abartıyorlar dır. Çünkü FED in faiz artirimini kimse istemiyor ve erken olduğunu düşünüyorlar. Belki Omicron varyantı bilerek abartıldı. O kadar tehlikeli olmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    pazartesi bir taban daha yapabilir sonra delta varyantında olduğu gibi normale döner diye düşünüyorum
    zaten koronadan daha bulaşıcı olduğuna dair hali hazırda kanıtta yok olumlu bir açıklamada olay tersinede dönüp cuma gününü telafi de edebilir nede olsa tombul kuşş ne yapacağı belli olmaz
    Taban yaparsa sattıklarımı alırım, al-sat vur-kaç... havacılığın geleceği umut bana vermiyor!
    #Şahsıma ait düşüncedir, yatırım tavsiyesi değildir...

5. Şükran günü sonrası sonbahar hasadını toplama yapanlar gibi Hedge Fonlar Damperli kamyonları getirip mal boşaltarak hasat paylaşımı yapıyorlar.(Başlangıç tarihide ilginç denilebilir) Dumping opearasyonun ismini de Omicron koymuşlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=2kVaVFBcCJ4

Dünya genelinde paranın ne kadar risk alıp alamayacağı hisse kademelerinde ne kadar dirençli durup durmayacağı yarın belli olacak.
    Bugünkü Ortadoğu borsalarında da gözüken O.
    Yarın Asyanın açılışı bir ipucu olabilir.Türk ve Avrupa borsası için diyelim.
    Eğer devam eder ise Aralık ayı boyunca borsalar bu satış dalgası altında kalabilir bence.
    Youtube da son 1 hafta içinde o kadar çok Crash ve Black Swan videoları yayınlanmış ki bu ancak bir dünya genelinde borsa operasyonun hazırlığı olmalı dedirtiyor insana.
    Son düzenleme : HURKUŞ; 28-11-2021 saat: 21:26.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6. Pandemi artık nedir değildir bilemiyorum da ,bir bardak suda bir fırtına kopuyor nedeni hangi güç savaşları orası meçhul...

Varyantı bulan Güney Afrikalı doktor Angelique Coetzee: "semptomlar hafif, şu anda paniğe gerek yok

https://usdailyreport.com/2021/11/28...l_n_28762.html

Bu da G.Afrika da ki günlük covid yeni vaka grafiği,ortada ...

https://www.worldometers.info/corona.../south-africa/

7. DSÖ, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Omicron varyantının, daha hızlı yayıldığına ve Delta dahil olmak üzere Kovid-19'un diğer varyantlarına kıyasla daha şiddetli hastalığa neden olduğuna dair net bir kanıt olmadığını bildirdi.

8. Bu güzel bir haber gibi görünüyor, medya haberidir.

https://tr.sputniknews.com/20211128/...051234584.html

DSÖ acele etmeyin, sınırları kapatmayin demek istemiş, okuyun derim.

Sayfa 57/754 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •