Sayfa 132/803 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Anormal bir durum olmazsa mart sonu-nisan başı gibi kardan %30 temettü ödemesi olacak. Yıllık kar ne kadar yüksek olursa o kadar iyi, birkaç ay sonra iyi bir temettüye kimse hayır demez gliba...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ortak oyle oldugu zaman da 1 seferlik kar diyorlar yine begenmiyor piyasa ( algi o yonde ) o yuzden is almamiz lazim ki en azindan soyle 800-900 Milyon Dolar seviyesine cikalim . Ben o paralarini alinacagina alinsa bile bize yedirilip yedirilmeyecegine emin degilim . Bu uckagitcilar o paralari da gider baska denizasiri hesaplara aktarir , sana bana da sus payi 20-30 Milton Dolar aldik derler . 150 Milton Dolar Rusya ve katardan soktular. Gel seninle iddiasina girelim 30-40 Milyondan fazla alamazlar !!
    Yahu o mantık ne saçma mantık. 100 milyon dolar gelse, gelen bu pere hiçbir şey yapmayıp banka mevduatında durmuş olsa bile ileriki yıllarda gelir saglayacaktır. Nasıl tek sefer gelirmiş ben anlamıyorum. Asıl iş alınsa karlı olacagının garantisi yok. Emtia fiyatları, virüs vs. derken bakmışsın alınan yeni iştende zarar ettik der bu ibişler...

3. Sirketin piyasa degerinin yarisi kadar 3 yerden alacagi 250 Milyon Dolar var . Hadi Libyada Baska turlu sikintilar var , Katar ve rusyadaki paralar bizden gasp edildi . Edilmediyse beceriksiz yoneticiler zarara soktu bizi . Icerden aldigim dedikodular Ceyarin ipinin cekilecegi yonunde muhtemelen fatura ona kesilecek , gitmis gibi gorunen Milyon dolarlar yonetim basarisizligi gibi gosterilecek. Artik icerde gizli anlasmalarla o paralar kimlerin hesabina aktarilir eder siz takip edersiniz . Cunku benim bu sirketin yonetimine zerre inancim yok . Acikcasi ben ortaklarimi soymak istesem bu sekilde yapardim bi gunah kecisi bulur , zarari ona yikmis gosterir parayi kacirridim

4. Al iste haber geldi ANG baslamis hisse alimina , hirsiz kim belli oldu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Al iste haber geldi ANG baslamis hisse alimina , hirsiz kim belli oldu
    Az almışlar cimri pzvnklr.... iş bank üzerindendir kesin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    İlk 2 saatte 4 milyon lot olan hacim neredeyse durdu. Haber istiyor hacim, endeks eksiye dönmezse yukarı sert hareket süpriz olmaz benim için. Tabiki bildiğim bişey yok, al-sat öneri ytd. asla değildir.
    Ha bu deliyi dinleyen çıkmışmıdır acaba...

7. Bu surecte kim aliyorsa bizleri bu duruma sokandir. Simdi Berker kizlari bakalim ne hamle yapacak , onlar da el altindan topluyor mudur acaba . ANG ve hirsiz damadina yedirmesinler su sirketi

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Ha bu deliyi dinleyen çıkmışmıdır acaba...
    Dusmesi sacmaydi zaten , kazanan yine sermaye yine zengin daha zengin . Bizleri eritti , simdi topla ucuza . Berker kizlari lazim ortak , onlar da karsi misilleme yapmali artik

Sayfa 132/803 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •