Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    % 30 Derece ve daha üst seviyedeki alkole sahip içkiler gölgede yüzyıldan fazla sürede bile bozulmaz, bazen gazetelerde görürsünüz 120 yıllık brandi, rom, konyak v.b filânca yüzbin dolara satıldı diye.
    benim dayının 20-25 senedir dolabında sakladığı rakılar vardı
    vefat edince herkes bozulmuş mudur diye içmeye çekinirken
    peder her yemekli ziyaretinde getirin o rakılardan deyip afiyetle içerdi..

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    BAĞ-GUR emeklisi adam nelerden bahseder 1. Rakı 2. Enflasyon 3. Maaşına zam.

Bu yaşta, etten buttan bahsedecek hali yok ya.
    Kuş yuvasını tamamlamak için, koparmış 'Ayrık Otunu' yerden uçmuş almış götürmüş yuva inşaatına sokuşturmuş.

Ayrık Otu hala dermiş ki ağaçtaki yuvadan yere doğru bakarak;

-Şuradan uzansam toprağa bi değsem gerisi kolay da...

3. Bugün dolmuşta 60 üzeri 5 teyze ile orta yaş 2 erkek son zamlarla yoksullaştıklarını anlatarak çok nazik dille hükümeti eleştiriyorlardı. Önde oturan 40 yaşlarında modern giyimli bir kadın avzı çıktığı kadar bağırarak 7 kişiye hakaret etti. Hükümeti eleştirmek hainliktir , hepiniz nankörsünüz diyordu. Dolmuş şoförü de bu kadına destek vererek polis çağıracağını , bölücülüğe fırsat vermeyeceğini söyleyince ben patladım. Senin polis çağırmana gerek yok, önce ben sana çektiğim videoyu izleteyim, kendini kurtar dedim. Önce '' sen diyon dayı felan '' diklendi. Sonra yol boyu yaptığı ihlalleri ve 2 gençten çarptığı para üstünü söyleyince başladı kıvırmaya. Abi bana hükümetten, ben dolmuşta kavga çıkmasın diye şey ettiydim felan.

yani öyle bir korku ortamı oluşmuş ki , kimse - açım - dahi diyemeden açlıktan ölsün istiyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Babanız dolarlarını satınca da haber verir misiniz? Ona göre biz de yön belirleyelim.
    Satınca çok geç olur. Satmayı düşündüğünde , zuladan çıkarıp saymaya başladığında haber verirse ancak kurtarır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bunu da şimdi gördüm:

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, yıl sonu için dolar kurunun 8,5-9 TL bandında olmasının mantıklı olduğunu belirterek, "Yoksa 12-13 TL'ler şu anda kurun çok yüksek olduğunu gösteriyor.

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...erin-14562696/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu zamana kadar gene iyi dayanmış!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bunu da şimdi gördüm:

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, yıl sonu için dolar kurunun 8,5-9 TL bandında olmasının mantıklı olduğunu belirterek, "Yoksa 12-13 TL'ler şu anda kurun çok yüksek olduğunu gösteriyor.

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...erin-14562696/
    ebu suud efendinizin fetvaladığı % 12 faiz seviyesine ulaşınca dolar 9 tl. olur demek lazım..

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün dolmuşta 60 üzeri 5 teyze ile orta yaş 2 erkek son zamlarla yoksullaştıklarını anlatarak çok nazik dille hükümeti eleştiriyorlardı. Önde oturan 40 yaşlarında modern giyimli bir kadın avzı çıktığı kadar bağırarak 7 kişiye hakaret etti. Hükümeti eleştirmek hainliktir , hepiniz nankörsünüz diyordu. Dolmuş şoförü de bu kadına destek vererek polis çağıracağını , bölücülüğe fırsat vermeyeceğini söyleyince ben patladım. Senin polis çağırmana gerek yok, önce ben sana çektiğim videoyu izleteyim, kendini kurtar dedim. Önce '' sen diyon dayı felan '' diklendi. Sonra yol boyu yaptığı ihlalleri ve 2 gençten çarptığı para üstünü söyleyince başladı kıvırmaya. Abi bana hükümetten, ben dolmuşta kavga çıkmasın diye şey ettiydim felan.

yani öyle bir korku ortamı oluşmuş ki , kimse - açım - dahi diyemeden açlıktan ölsün istiyorlar.
    O ne olduğunu yazmayacağım kadının tuzu kurudur, ulan Koçların tuzu herkesten kuru, emme hiç hazzetmediler bu iktidarı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •