Covid mutasyon takvimi.!!
Cod ismi :Sigma Ağustos 2022 Ağustos ~
TAU Eylül 2022~
Upsilon ekim 2022~
Phi kasım 2022~
Chi Aralık 2022~
Psi Ocak 2023~
Omega Şubat 2023~
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!
Covid mutasyon takvimi.!!
Cod ismi :Sigma Ağustos 2022 Ağustos ~
TAU Eylül 2022~
Upsilon ekim 2022~
Phi kasım 2022~
Chi Aralık 2022~
Psi Ocak 2023~
Omega Şubat 2023~
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
12.8 ustu mevcut kuvvet/ivme devam ederse işin rengi devalüasyon fiyatlamasını geçer...
Kreması deval olan, içi kurtlu kek olur..
Buradan acilen 11.9-12.2 bandına geri sarmaz ise...ekranlardan kudret nidâsı atmasınlar...
bonus mülteciler ile ağır, geri dönülmez durumlar/olaylar olur..
parayla filen de onarılmaz..
mısır patlaması gibi tek tük başlar bir anda çoşar.. ağır travma olur..
umarım tayfanın akli melekelerde teşevvüş yoktur çünkü bu hızla buradan sonrası art niyettir/eksikliktir/zafiyettir.
ülke bir havuzdur, köşesi b.klanıca diğer ucu temiz kalmaz.
temizlemez isen, bütün havuz kolera cenneti olur, giren hastalanır
s.s. böke bir seneyi geçkindir söylüyor her açıklamasında ... bilerek ve isteyerek yapılıyor diyor...
ayrıca s.s. böke çok iyi bir ekonomist , değerli iyi öğretici bir öğretmendir.
ortaokul seviyesinde bile anlaşılacak bir bilgi , faiz enflasyon ilişkisi...
felsefi anlamda faiz enflasyona sebep oluyor denilebilir o başka bir konu. orada kapitalist sistemi tartışmaya açarsın... fakat kapitalist düzende faiz düşerse enflasyon düşer dersen bu oyunu kuralına göre oynamıyorsun demektir... basketbol maçında ayakla pas atıyor musun ? bu o oyunun kuralı içinde var mı ?
kesinlikle katılıyorum. durumun vehametinin de kimse tarafından anlaşılamadığını görüyorum malesef. millet olarak hep aklımız sonradan başına gelir.
şu anki kur seviyesi borsa, ev, araba el ele yukarı gider denilerek hafife alınıyor. ben de diyorum ki usd/try 13 üstünde kaldığı her an tüfek, balta, mermi almaya başlayın.
s.s. böke , s.s. yapı kooperatifi gibi oldu ...
Yer İmleri