nası yakınsıyo ama
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Erdoğan, düşük faiz, yüksek yatırım, üretim ve ihracat politikasını halka daha fazla anlatacaklarını belirterek, "Göreceksiniz enflasyon seçim öncesi düşecek." dedi.
Ben balikadamim, ben astronotum[emoji39]
Ben varya ben neydi konu[emoji56]
Moldovlarla testis geciyoduk.sıra onlarda....
Squid game turnuvası mı yapıyorlarmış kendi aralarında ?
Hiç bi cacık olmaz, yeni bi durum değil.
Özel sektörde helede bankacılıkta adamın suyunu çıkarırlar yeni bi durum değil.
Bundan 3-4 sene önce sürekli kullandığım bi taksici vardı.
O bana bir gün iktisat mezunu eski bir bankacı olduğunu söylemişti bende dumur olmuştum.
Sormayın hocam, git hamal olarak çalış bankada çalışma daha iyi.
hele bi psikopat şube müdürü vardı, her pazartesi bizi odasına çağırır tahtanın önünde yazar çizer durur.
Bağrınıp herkese hedef koyardı, o hedefi tutturamazsan öbür hafta burnundan getirirlerdi demişti.
verdikleri 3 kuruş paraya senin sahibin olduğunu sanır hepsi. hayatımda bunlar kadar ******** allahsız sektör görmedim, keşke okumasaydım. şimdi taksi şoförüyüm inan kafam daha darat hemde daha iyi kazanıyorum demişti.
Velhasıl kelam, nizamül intüzam bankacılık her daim leş bi sektördür. Çalışılacak kariyer yapılacak bir yer değil.
Bankacilik2000 yilinda internet bankacılığı baslamasiyla baska bir yere gidecegi belli oldu.cep tel ile artik şubeye gerek yok.
Yer İmleri