Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Verimlilik uzerine ekonomiyi kurman lazim.isletmeler cok kucuk.rekabet edemiyor.kobi kobi dedikleri .bir dukkan 3 isci.olcek ekonomisi deniyor.yani kucuk iste kar edemezsin.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Malesef krediler boyle yaygin degildi..
Herkes biriktirir ve oyle alirdi..
Kimse kimseye TL borc vermezdi ozellikle uzun vadeli...
Verecekse doviz veya altin verirdi..
Insanlarin turlu turlu ihtiyaclari yoktu..
Barinma beslenme egitim gibi temel ihtiyaclar vardi...
Daha basit, daha sade ve daha az borcsuz yasiyorduk..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Rahat olun...
Reyiz halleder..
halletmek, -der Ar. §all + T. etmek
(-i) (ha'lletmek) 1. Güç görünen bir olay veya duruma çözüm yolu bulmak: Bir arkadaşa, sinema işlerinden anlayan bir arkadaşa bu konuşmayı anlattığım zaman o muammayı halletti. -N. Hikmet. 2. Yoluna koymak, olumlu sonuca bağlamak: Bakınız, tesadüf bunu ne kadar güzel düşünüp halletti. -M. Ş. Esendal. 3. Bir cismi bir sıvı içinde eritmek. 4. mat. Çözmek. 5. argo Cinsel ilişki kurmak. 6. hlk. Bir yemeği yenecek duruma getirmek.
https://kelimeler.gen.tr/halletmek-n...e-demek-144443
Artik hangi anlaminda anlarsaniz..
Syg,
Bence deneye yanila reyiz dogru yolu bulacak...
Bu arada necip turk halki da Nasreddin Hoca'nin esegi pozisyonuna dusmesin de, yani su olme esegim olme, bahar gelecek, yoncalar bitecek dedigi esek, ama en sonunda ahhh tam da acliga alisiyordu, gecti gitti oteki dunyaya dedigi ayni hikaye midir??
Syg,
Yer İmleri