Sayfa 695/1024 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Gün içi oran paylaşan hiç kimse yok, ıssız bir çöl gibi,
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

2.  Alıntı Originally Posted by REINHARD Yazıyı Oku
    İnşaatçılara mal satarım. Faizler ne kadar yükselirse , o kadar rahat para alıyoruz inşaatçıladan.

Ben birinin bile faizler insin dediğini duymadım. Faiz işine geliyor adamların. Daha genç olanlarda 10 milyon para var. Aylık 100 bin faiz alıyor. Kıdemlilerde 20 milyondan başlar para. Aylık 200 bin faiz alıyorlar. Adam bankadan kredi çekip inşaatmı yapmak ister. Parasının faizi ile iş yapmakmı ister. Öyle faiz çıkınca inşaat inecek filan hepsi boş.
    Faiz indiğinde ne oldu ev fiyatlarını uçurdular. Faiz çıkınca ona göre ayarlama yapıyorlar.

Öyle yurtdışına para filan çıkaranda yok. Adam parasının faizi ile rüşveti verir.Kimse dokunmaz. Bu işler böyle yürüyor.
    Öyle enflasyon var , para eriyor bunlarda boş laf.En kötüsü ayda 100 milyar eski para faiz alıyor. Sen ayda 10 milyar kazanana çok iyi para zengin diyorsun. Adamlar 3 yılda , o iyi kazanıyor dediğimiz adamların 30 yılda kazandığını kazanıyor.

Sözün özü: Paran varsa faize yatır.
    Paran çoksa ne enflasyona bak ne faize bak. Enflasyon faiz ilişkisi düşük gelirliyi ilgilendirir.
    Yani 10 Milyonu olan faiz 12 den 15 e çıktı diye fazladan 300.000 tl BİR YILDA (AYDA 25.000) diye bir anda size tıkır tıkır ödemelere başladı öyle mi.
    Hiç bir inşaatçı cebinden para harcamaz inşaata..

Sağlam sallıyorsun.

2 sene evveline kadar burnundan kıl aldırmayan emlakçı arkadaşlarımın hepsi oturmakla meşgul.
    1 gün geçiriyorum adamlarda telefon bile çalmıyor..

Kira ile döndürmeye çalışıyoruz satışlar berbat diyor hepsi.

Satış yoksa inşaatçılar kime ne satıyorlar bu yüksek faiz ortamında.
    Son düzenleme : gundwane; 22-06-2017 saat: 11:47.

3.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    Gün içi oran paylaşan hiç kimse yok, ıssız bir çöl gibi,
    Avatarınızın yanında '' kıdemli üye '' yazıyor. Paylaşımları yetersiz buluyorsanız siz paylaşım yapınız. İnsanlar sizin iğnelemelerinizden bıktığı için, gereksiz sinirlenmemek için aldığı oranı paylaşmıyorlar. Bir blog oluşturulmuş, orada daha sakin ve saygılı bir ortamda paylaşım yapıyorlarmış. Ama beni bile kabul etmediler.

4. Bu ay bilanço ayı olduğundan ve dolar biraz gevşediğinden oran paylaşımı yine de iyi sayılır. Buraya yazanlara saldırdıkça insanlar neden yazsın ? Zaten bilinçli olanlar işini hallediyor. Bir de burada kim oldukları belli olmayan bazılarının ağız kokusunu mu çekecekler ? Ben karar aldım aldığım en iyi oranları bile paylaşmıyorum. Bu toplum biraz diyet ödemesini, çaba sarfetmesini öğrenmeli. Hazırcılık la gideceği mesafeyi görmeli.

5. Cemil Ertem: faiz rekabetine rekabet kurumu müdahale edebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by ozim Yazıyı Oku
    ykb de yeni paraya 32 gun ustu 14,10 veriyorlar.
    Dönem bitince parayı 1-2 gün gezdirmek gerekiyor, yoksa temdit de çakıyorlar indirimi.
    YKB gidip bir kaç gün sonra dönünce yeni giriş oranını vermiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cemil Ertem: faiz rekabetine rekabet kurumu müdahale edebilir.
    Rekabet kurumu bireylerin aleyhine durumlara müdahale eder benim bildiğim, lehine olanlara değil Bankaları "bireylere karşı" korumak için mi müdahale edecekmiş...
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Bu ay bilanço ayı olduğundan ve dolar biraz gevşediğinden oran paylaşımı yine de iyi sayılır. Buraya yazanlara saldırdıkça insanlar neden yazsın ? Zaten bilinçli olanlar işini hallediyor. Bir de burada kim oldukları belli olmayan bazılarının ağız kokusunu mu çekecekler ? Ben karar aldım aldığım en iyi oranları bile paylaşmıyorum. Bu toplum biraz diyet ödemesini, çaba sarfetmesini öğrenmeli. Hazırcılık la gideceği mesafeyi görmeli.
    Aldığım oranları paylaşıyorum burada daha önce faydalandım sinerji olması açısından bilgi paylaşılmasından yanayım .

Zaten konuyu başka yöne çekenlere hiç cevap vermemek lazım yoksa konu uzuyor .

Bu arada en yüksek oran odea da olduğunu duydum ama oranın ne kadar olduğu bilgisi bilen birisi varsa paylaşması dönüş zamanı oran için elde koz olur

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 695/1024 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •