Gün içi oran paylaşan hiç kimse yok, ıssız bir çöl gibi,![]()
Gün içi oran paylaşan hiç kimse yok, ıssız bir çöl gibi,![]()
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
Yani 10 Milyonu olan faiz 12 den 15 e çıktı diye fazladan 300.000 tl BİR YILDA (AYDA 25.000) diye bir anda size tıkır tıkır ödemelere başladı öyle mi.
Hiç bir inşaatçı cebinden para harcamaz inşaata..
Sağlam sallıyorsun.
2 sene evveline kadar burnundan kıl aldırmayan emlakçı arkadaşlarımın hepsi oturmakla meşgul.
1 gün geçiriyorum adamlarda telefon bile çalmıyor..
Kira ile döndürmeye çalışıyoruz satışlar berbat diyor hepsi.
Satış yoksa inşaatçılar kime ne satıyorlar bu yüksek faiz ortamında.![]()
Son düzenleme : gundwane; 22-06-2017 saat: 11:47.
Avatarınızın yanında '' kıdemli üye '' yazıyor. Paylaşımları yetersiz buluyorsanız siz paylaşım yapınız. İnsanlar sizin iğnelemelerinizden bıktığı için, gereksiz sinirlenmemek için aldığı oranı paylaşmıyorlar. Bir blog oluşturulmuş, orada daha sakin ve saygılı bir ortamda paylaşım yapıyorlarmış. Ama beni bile kabul etmediler.
Bu ay bilanço ayı olduğundan ve dolar biraz gevşediğinden oran paylaşımı yine de iyi sayılır. Buraya yazanlara saldırdıkça insanlar neden yazsın ? Zaten bilinçli olanlar işini hallediyor. Bir de burada kim oldukları belli olmayan bazılarının ağız kokusunu mu çekecekler ? Ben karar aldım aldığım en iyi oranları bile paylaşmıyorum. Bu toplum biraz diyet ödemesini, çaba sarfetmesini öğrenmeli. Hazırcılık la gideceği mesafeyi görmeli.
Cemil Ertem: faiz rekabetine rekabet kurumu müdahale edebilir.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Aldığım oranları paylaşıyorum burada daha önce faydalandım sinerji olması açısından bilgi paylaşılmasından yanayım .
Zaten konuyu başka yöne çekenlere hiç cevap vermemek lazım yoksa konu uzuyor .
Bu arada en yüksek oran odea da olduğunu duydum ama oranın ne kadar olduğu bilgisi bilen birisi varsa paylaşması dönüş zamanı oran için elde koz olur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri