Sayfa 158/805 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Maxi hayırdır bugün heç sövmüyorsun???? Yahu böyle insanlara söven cennetliktir. TAKOZCU dede diyorduk, işte net bir örnek daha yaşıyoruz şu günlerde, bu p.ştların yaptıgı takozluk değilde nedir????

2. 500 Milyon dolara bi babayigit yok mu basip parayi su firmayi alacak . Gonderilen KAP lar seref yoksunu yonetimin kagidi enflasyon karsisinda Dolar bazinda ezdirmek icin yaptiklari son hamleler artik . Guya biz Murat gigin satinca korkacaz satacaz !! Sizin serefinizi yedi sulalenizi haysiyetinizi **++

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Artık TL grafikler üzerinden destek direnç hesabı yapmak pek anlamlı değil, ancak USD rayına oturduktan durulduktan sonra bakmak lazım diye düşünüyorum.
    Aynı düşüncedeyim Üstadım. Yabancı forse ediyor kagıdı zaten onlar ne derse o olacak gibi....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    500 Milyon dolara bi babayigit yok mu basip parayi su firmayi alacak . Gonderilen KAP lar seref yoksunu yonetimin kagidi enflasyon karsisinda Dolar bazinda ezdirmek icin yaptiklari son hamleler artik . Guya biz Murat gigin satinca korkacaz satacaz !! Sizin serefinizi yedi sulalenizi haysiyetinizi **++
    Yahu bubayiğit var ama oda züğürt **. Peresi bol bi bubayiğit lazım bize....

5.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Pzts günü 3-5 kuruşluk Türk hava Yolları almıştım

Bugün % 6 yaptı

Keşke bu uyuzu satıp hepsi ile alaydım

Gerçek Kaybımız çok ama çok büyük
    üstadım 14.40 larda iki ay öncelerde beraberdik thy ile.....

ileri günlerde 20 lere kadar gene beraber gidebiliriz thy ile.......

ama 20 lerden sonra thy bence tekfene yetişemeyebilir ve baya gerilerde kalabilir....

bizim tek rakibimiz bana göre rakamsal olarak = tav......

1 tekfen = 1 tav

olana kadar ve değerini bulana kadar tek lot satmadan sabırla yola devam.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir...yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez . yatırım tavsiyesi icermez....KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

6. Biz 2 tav ederiz sayin atakan . Patron haysiyetli olsa hirsiz olmasa en az 2 tav ederiz . TAV in neyi var allahini seversen. Antalyayi alsin once bugun ihale var . Orayi kaptirirsa gorurum , dun haber geldi hollandadan kovmuslar tav insaati . Durumlari kotu onlarin da . Tav isletme is alamio, tav insaat da batio

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Biz 2 tav ederiz sayin atakan . Patron haysiyetli olsa hirsiz olmasa en az 2 tav ederiz . TAV in neyi var allahini seversen. Antalyayi alsin once bugun ihale var . Orayi kaptirirsa gorurum , dun haber geldi hollandadan kovmuslar tav insaati . Durumlari kotu onlarin da . Tav isletme is alamio, tav insaat da batio
    Limak ihaleden çekildi tav alacak gibi ihaleyi

8. Zaten elinde olan yer kaptirmamasi lazim , kaptirirsa fena tokatlanirlardi

Sayfa 158/805 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •