Sayfa 362/1001 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    diyorum gene diyorum hep diyorum burada AYI YÖNLÜ TANIDIKLARIM BU COİN PİYASASINDA OLSA VAR YA İÇİNDEN GEÇER..!!
    GENE DİYORUM HEP DİYORUM ..!!
    ALTI DOLU BOŞ ARAMAYINIZ..!!
    furya da olunuz asıl AYI COİN PİYASASINDA 2 AYDIR.!!!
    HER TÜRLÜ TEKNİK STRATEJİYE UYGUN BİR PİYASA..
    elin ergenlerini FENOMEN ETMİŞSİNİZ vop PİYASASI YÜZÜNDEN.!!
    btc de ki dünkü bar bizi borsa ile ırgalarsanız ortalama 3 aylık bir süre.!! PİYASA HIZINI BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ.!!
    adam haklı abı 5.10 bın tl ıle kaldıraclı işlemlerde cok ıyı para var ama ac gozlu olmaycanız...10 dolar 10dolar bıle haftalık yuzde 50 dolar bazlı kazanmak kolay....dun ku dususte kaldıracı 2o koydum...yuzde 800 kar ufakbı meblag tabı zarar olan poz var ...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Tr de kripto oynatanlar
    Borsada işlem yapanladan çok daha fazla
    Bizim Borsa sığ tahta sahibi at hırsızı belli hergün sağcep sol cep yaparak çorba çıkıyor

Ama coin piyasası er meydanı pala mala dinlemez terste karsan öğütür adamı
    Coin piyasası manipüle edilemez bu sebeple; "İşi bilenlerin yeri" diyorsunuz...

3. Ben coinde carpilan ve dövizden çıkanların hisseye gelmesini bekliuom.faizi düşürürler se
    Para yine borsaya girecektir.

4. Abiler kur farkı, emtia fiyatları, gıda fiyatları artışı, enerji fiyatları artışı BIST şirketlerini nasıl etkiler.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abiler kur farkı, emtia fiyatları, gıda fiyatları artışı, enerji fiyatları artışı BIST şirketlerini nasıl etkiler.
    Bu donemde yükselme olarak etkiliyor

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ben coinde carpilan ve dövizden çıkanların hisseye gelmesini bekliuom.faizi düşürürler se
    Para yine borsaya girecektir.
    coindeki dusus derinlesirse, borsada kardaki pozisyonlari realize edip coin tarafina kaydirma egilimi olabilir

tum finansal piyasalari tetikleyebilir dusus derinlesirse

yoksa %20 dusus buyuk bir sıkıntı degil, dusus bu seviyelerde kalirsa

7.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    ben işlemlerimi binance da yapıp transferi Btcturke cripto olarak yapıyorum. sonra da btcturkte bozuyorum.akabinde ilgili bankaya Tl olarak gonderimi tamamlıyorum. tum surec 10 20 dk surer.istisnalar haric.boylece meblag ne olursa olsun 1 yada 5 dolardan fazla komisyon odemiyorum. bunun riski 5 10 dk lık kripto transfer surecınde transfere konu krıptonun ciddi oynaklığı varsa anlıkta zarara yol acabilmesi. bunun içinde stabilitesi olan bir coin secilip transfer yapılabılır.

peki, paramizi aynen bu adimlarin tersini takip ederek binance’a gonderdik (tr degil, normal binance), x cryptoda voleyi vurduk, 5e katladik parayi..aynen bu adimlari izleyerek geri getirdik tum paramizi..

*** banka nooluyor demiyor mu? (para 1 gitti, 5 geldi)
    *** maliye/vergi mufettisleri nooluyor demiyor mu?
    *** kimse nooluyor demiyorsa, bu is nasil oluyor?

8. Yada bozulan coin ler borsa da düşen veya geride kalanlara girebilir.

Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    coindeki dusus derinlesirse, borsada kardaki pozisyonlari realize edip coin tarafina kaydirma egilimi olabilir

tum finansal piyasalari tetikleyebilir dusus derinlesirse

yoksa %20 dusus buyuk bir sıkıntı degil, dusus bu seviyelerde kalirsa

Sayfa 362/1001 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •