Ani degisikliklere gebe .milletvekilleri istifa ederse.secime gitmek zorundalar.piyasalarda ani donus olabilir.
Ani degisikliklere gebe .milletvekilleri istifa ederse.secime gitmek zorundalar.piyasalarda ani donus olabilir.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Adına yarım demeye gerek yok, gramajı küçültüyorlar zaten.
Haftasonu bir yerde beyti kebap yedim, üç kat lavaşa sarılmış ortada incecik bir et, yanına bol bulgur pilavı. Lavaşların yarısını soyup tabakta bıraktım, boş hamur yemek istemiyorum, o zaman da doymadım.
Tadı güzeldi ama tabak bu şekilde.
Adama da kızamıyorum biraz fiyatı artırıp biraz malzemeden çalıp dengelemeye çalışıyor.
Bu reel efektif döviz kuru, bunun sadece dolar için olanına güvendim ben, dolar önceki işaretlenmiş büyük kriz seviyelerini geçmez, oradan bir yerden döner, orayı geçmesi tarihi korkunçlukta bir durum olur yapamazlar dedim. O seviye de 10.5 civarı bir şey yapıyordu, oradan elimdeki dolarların çoğunu sattım.
Sonu kötü bitti...
Yani bir kg elma 6 dolar ise bunun hiperenflasyonla falanda alakası yok yanlismiyim .hiç üretim yapmıyor mu bu ülke .toprakları çok mu corak Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri