Sayfa 268/1004 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Yav verecegi yuzde 2. Hadi bilemedin 3 refah payi adi altinda. Toplu sozlesmede vermedikleri miktar iste.Nasil refahsa. Ama reklami soyle olacak. Zaten Ocakta en az 10 puan enf farli + 5 zam garanti. İki de uzerine bunlar koyacak. Etti 17. Aha diyecek 17 +7 bu yil gumburlatif 25.... 8 +6 gumburlatif 15 te 2023 te. Yuzde 40 zam hayirli olsun. Gelde anlat millete. Kirpik enflasyon farkini zam diye yutturacaklar.

Bu arada Aralik tufesi rekor gelecek. Enagta rekor gelecek gecen aykini gececek. Tabi Tuvikte ne gelir bilemen.

2. Ben boyle bir fiyat artisi gormedim.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dayu Ferrarilere bindiler Ferrarilere. Cevizleri bademleri kırdılar ohhh Natalyalar, Olgalar. Uzak Doğulara turlar düzenlediler turlar oteller kapattılar. Aha sende öde şimdi. Haşırt the blackboard.

Maalesef ezelden beridir. Şir-ke-tok-ra-si.
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ayvayı değil başka birşeyi yedi, hem de yanlamasına.
    Yahu böyle şifreli konuşmaları hiç anlayamıyorum, neyi yediğini açıkça yazsanıza.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Wallahi ararun yüzellübeşü aldururun bu haaa'in dolaruuu

Eyyy dolaaaar sen kimsin yawwww ?

Bütün bunlar bay Kemalettin Tuğcu yüzünden , yazdı " yuvasız dolar" şu bu rumanlaru dular da gaççtı getti , gendü göyüne

5.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Cevap vermemek için kendimi kasıyorum ... faydası olmaz ama bir umut işte... korelasyonu bağlantıyı hala anlamadınız mı ? ... 2018 de kim bakan oldu? 128$ milyar muhabbeti nedir ?... bist şuan dolar bazlı 2009'da ki seviyesinde ... borsanın yükselmesi için makineye jeton atılmalı.. talep olmalı ... yabancı oranı 42'lerde bu eğer daha da düşerse dolar bazlı bedavaya doğru yol alırız...
    Kasılmanıza gerek yok,size hisse bazında örnek verdim yine verebilirim.Ülke ekonomisi kötü olsa da şirket özelinde çok iyi yönetilen şirketlerimiz var.Borsa uzun vadeli bir yatırım olduğu için yatırım yapan kişi yapacağı yatırımdan eminse ne dolara bakar ne faize bakar ne de enflasyona bakar.Örnekleyelim isterseniz.Egeen 1 liradan 1800 tl olmuş,ödediği temettüler hariç,sarkuysana bakın 30 kuruştan 20 lira olmuş ödediği temettüler hariç,doaş bakın 4 liradan 50 lira olmuş ödediği temettüler hariç,vestellere bakın 2 liradan 50 lira olmuş.Koç grubunu saymıyorum bile.Dolar bazında 2002 yılında 1.30 olan kur bugün 14 lira desek 12 kat gitmiş.Yani yabancı yatırımcı yok demek çok anlamlı değil.2 lira olan arçeliği 20 liradan yabancı tahtadan sildi süpürdü.Benim naçizane tavsiyem bu fiyatlar aşırı kelepir.Bu fiyatlardan alanlar 2 sene sonra akp gittiğinde 10 katına yabancıya iteler elindeki malı.Tarih hep tekerrür eder yanıltmaz.Türkiye ne arjantin olur nede venezuela.Ben bu söylediklerimi bizzat yaşayan biriyim.Alım fırsatı yine oluştu.TL değer kaybederken borsa neden rekor kırıyor.Biraz söylediklerimi düşünün derim.Hisse bazlı bakın.Çünkü her kuşun tadı farklı olur.

6. Zaten hepsi hepsi o

O kagitlari bulcan gircen kazanican zor

Zaten oyle bi psikoloji yok insanlarda o doas once on tl idi 4 e dustu geri 10 tl ye cikinca herkes satip cikti

Masal onlar ya yazdiklarin

Borsa, ulkeyi dondurmez

7. Herkesin görüşü farklı tabiki,risk getiriye eşit olduğu için insanların yaşamları da farklı hayata bakış açıları da.

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Zaten hepsi hepsi o

O kagitlari bulcan gircen kazanican zor

Zaten oyle bi psikoloji yok insanlarda o doas once on tl idi 4 e dustu geri 10 tl ye cikinca herkes satip cikti

Masal onlar ya yazdiklarin

Borsa, ulkeyi dondurmez
    Burası çok karamsar,hikayeyi yazan yaşar,okuyan değil.her şerde bir hayır vardır.

Sayfa 268/1004 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •