Sayfa 430/1001 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Pes etmicez. Çıplak geldik çıplak gidene kadan uğraşacağız ABKA başkan.

Bu arada spot portföyü paylaşmıştım. Bakan faydalanan oldu mu? Ciddi kar yazmışım bugün, bozulma emaresi de yok. Ykb ve tupras hariç alsat dahi yapmıyorum kene gibi yapıştım mala bakalım nereye gidecek ocak sonuna kadar.

Bi de viop da başarılı olsaydık demek ki...
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Genelde güven hatası oluyor.

Mesela kişi TIP ı dereceyle kazanmış,başarılı cerrah.Yıllarca bu alandaki güven onu GENEL BİR ÖZGÜVEN sarmalına sokuyor.

Oysa bilmiyor ki PALA ne ağa der ne efendi...

Hele ilk işlemlerde ağzına biraz bal çalar..sonra altın vuruş...veya VOB KUMARDIR TESBİTİile eski hobilere dönmek.

Veya teveccühe mazhar bir konumda yıllarca çalışmış..yine ÖZGÜVEN SARMALI...

VE herif ense traşı yapıp gönderir..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Biraz once markete gittim teragina 5 tl zam gecirmisler.almadan geri donduim ,yumurtalari aycicek yagi ile yapacagiz artik
    donuste beymen e ugradim marka bir don aldim zamlarda pantolonu cikarinca sekilli dotumuz olsun deyu
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Viop topiğinde ..yani bir bütün olarak XU030YVADE topiğinde ..Sayın thebigshort un 3 kısası ..Sayın Bozkurt un 1 uzunu ve Sayın Culpable in yarım yamalak yazılarından başka bir pozisyon görmedim ..ben mi göremiyorum yoksa -yok mu ?
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post5657963

Yazı bu mu?

Cevap verenler oldu ..sağ olsunlar ..amma ..ıvır zıvırlar da lütfen yanee ..lütfen yanee
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bunama vs. olsa gerek..kendisi beni bizzat tebrik ettiği noktaları bana soruyor.

hobidik.2 tane yorumun yok.10 yıldır,milleti eleştiriyorsun..ha..polemikse polemik..hangi dilden anlıyorsan..her racon mevcuttur..

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    nevrotik sorunu olan ,muhakeme demeyenlerle beni meşgul etme..sen kendin alıntıladın...bak 21 eylül mesajına..hisseler nereden alınmış...
    Ben viop olarak son 2 tespiti sordum hisseyi zaten gerekeni yapmışım ..

Yazıları dikkatlı oku

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bunama vs. olsa gerek..kendisi beni bizzat tebrik ettiği noktaları bana soruyor.

hobidik.2 tane yorumun yok.10 yıldır,milleti eleştiriyorsun..ha..polemikse polemik..hangi dilden anlıyorsan..her racon mevcuttur..
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben viop olarak son 2 tespiti sordum hisseyi zaten gerekeni yapmışım ..

Yazıları dikkatlı oku
    VOBu asla anlık yazmam.Bunu yapmak saflıktır.ha...sen faydalanman için bazı formasyon dikkat cekerim..o kadar..

işin garibi ne?

geç olsa bile işlem paylaşmayan birisinin takıntı halinde bunu istemesi..

TEKRAR İFADE EDEYİM: GERÇEK ZAMANLI VOB yazmak kendi pozisyonunu tehlikeye sokmaktır..SEN İŞLEM YAPMADIĞINDAN BİLEMEZSİN.

15 yıldır vobda işlem yaptığımdan bunu çok tecrübe ettim..

7. Mert ne duymak istiyorsun ben soyluyeyim
    bugun gene short actim kapattim 10 point kazancli
    kapanisa yakin 2097 den shortladim . eve geldim baktim iblis aliyor 2102.50 ve 75 den kapattik
    kazancin 6 pointi buraya gitti geriside komisyona gitmistir, Banada kalan fasulye
    neden buigun short actim neden islem yaptim cevabi yok grafige bile bakmadan
    baktim all time high hemen basmistim shortu
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VOBu asla anlık yazmam.Bunu yapmak saflıktır.ha...sen faydalanman için bazı formasyon dikkat cekerim..o kadar..

işin garibi ne?

geç olsa bile işlem paylaşmayan birisinin takıntı halinde bunu istemesi..

TEKRAR İFADE EDEYİM: GERÇEK ZAMANLI VOB yazmak kendi pozisyonunu tehlikeye sokmaktır..SEN İŞLEM YAPMADIĞINDAN BİLEMEZSİN.

ama 15 yıldır vobda işlem yaptığımdan bunu çok tecrübe ettim..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post5657978

Delikanlı ol ..samimi ol ..
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 430/1001 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •