Akbank Garan ykb hepsi kan kaybediyor
Ben yillardir garanti musterisiyim
Simdi bana her hafta dolar swift gelir
ornek 25.000$ swift geldi zaten yurtdisi bankasindan bunun butun masraflarini veriyoruz
Garanti hesaba gecince rakami tam hatirlamiyorum ama 250$ extra benden para kesiyor
suan Qnb kullaniyorum 25.000$ da aldigi maximum 50$
Turkiye finans muduru ile konusmutum onlarda maximum 12 $ aliyor [muslumaniz buna lafim yok ama bir bankada bir kurumda mudur Din konularina giriyorsa 38$ az odeyecegim diye o bankayi kullanmam]
havale eft ucretlerini hesaba bile katmiyorum
Biraz dengesiz bir insanim TL olmaz bende Pazartesi odemem varsa pazar aksami bankaya girer hafta sonu kurundan bozdurur hemen havalesini yapardim pazartesi sabahi erkenden bunlarla ugrasmiyayim diye
kendi kendime bir hesap yaptim 2020 yili icerisin bu swift ucretleri havale eft vs vs derken minimum 50bin$ benden kesmistir
Garanti kesinlikle kullanmiyorum artik evet ykb dyide kullanmiyorum bu sebeblerden dolayi
Suan tartismasiz Qnb harici baska banka kullanmam
2020 yilinda qnb kullanmis olsa idim aptallik yapmadan garantiye sacma sapan odedigim 50bin$in en az 30 35bin $ cebimde kalmis olacakti
belki sacma gelecek ama bilancodan 50bin$ i dusun cevremde tanidigim onlarca insan var garanti akbanki birakip qnb veya diger baska bankaya gecen
Ziraat bankasi mevduat konusunda tartisilmaz idi ozellikle kirsallarda Turkiye finans artik mevduat da Ziraati solluyor kirsal kesimlerde

Originally Posted by
nosfecagri
Mükemmel bir soru.
Bunu hesaba dahil edince, Türkiye de bana göre en iyi banka ykb dır. En sert büyüyen o. Koç grubu büyüdükçe büyüyecek. Artı diğer operasyonu da iyi. Gelecekte Amiral olma şansı çok yüksek, sadece bankacılık özelinde tabi.
Değilse amirale laf yok ama amiral de soda ya çökerek en az bademler kadar hırsız olduklarını net şekilde gösterdi- şaşırdık mı asla burası orta doğu burada basarız cezasız kalmaz, burada iyi seçenekler olmaz.
Bak mesela fenerde aziz gitsin gitsin dediler, adam gitti, yerine genç enerji yakışıklı seksi başkan geldi.
İçine sicti sıçmadı mi?
Bence malesef Türkiye de böyle olabilir. Cidden olabilir. Sorunlar geçici değil sorunlar sosyolojik bu ülkede.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : Culpable; 07-12-2021 saat: 00:47.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri