GÜLER GÜNLÜK TAKAS
https://twitter.com/finanstepe/statu...72785462071296
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Piyasa değeri 26 milyon dolara düştü😂😂😂
Yok fk si şöyle yok ozsermaye karlılığı böyle grafik marsı gosteriyo diye diye elinizdeki paralar bu hissede çöp oldu.
%99 undan fazlası halka açık olan ama imtiyazla şirketi yöneten bı patronun hissesini kim neden alır???
Şahsiyetli karakterli patronunuz genel kurulda glryh için ucuz geri alım düşünebiliriz dediğinden beri %50 develuasyon oldu hissede.neden almıyor hala geri almıyor?
🙂🙂🙂
Gerçekten çok akıllı adam bu murat güler
A1 Portföy yönetim A. Ş. nin , 5 milyondan, 6 milyona sermaye artışı için başvuru KAP'ı 6 Aralık da duyuruldu. Bugünki SPK bülteninde ise onayı geldi. Ne kadar çabuk olmuş.
A1 Capital'in sermaye artış başvurusu yapılalı baya oldu, onayı niye hala gelmiyor.
Süreçleri farklımı acaba.?
Siemens health covid varyantları testler için partneri a1 life sciences kiti dağıtım yapıyor özellikle Omicron için tweet atmış... Abd de başlangıçta sunulmuyor ama ilerde neden olmasın onun dışında tüm dünyada..
Siemens gibi dev firma a1 life sciences diye tweet atıyor lan sen yüzdefa övünmen lazım dünya devi yıllık 20 milyar euro cirosu olan şirket beni seçti diye ama ses yok..
Bir dost
Borsa uçuyor bu ne iş yapıyor. .sanki sadece rta para geliyor. .A1 capital hiç para gelmiyor. .ne biçim piyasa bu..Osmen ve info 9 Fk larda işlem görüyor. .A1 800 milyon değerlemesi var..yüzde 70 bunun..patron hisse geri alımı için neyi bekliyor. .
Yer İmleri