Sayfa 480/1001 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    2152 hey masallah dur durak bilmiyor . gun icerisinde all time high den short yapip 6 7 puan alirdik artik onu yapmaya bile cesaret edemiyoruz
    2150 ideal yerdi aslinda 8 puanda verdi ama elim gitmedi shorta artik endekse bakmiyorum short icin . klavyeden gecici olarak short tusunu soktuk .
    Eregli olurda 28.80 29.00 fiyatlarini gorurse endeks hangi degerde olursa olsun o zaman short acacagim
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    duzenli 0.20$ temettu veren bir sirket
    daha neyi pazarliyorlar 2020 pandemi dususunde eregli alan insanlar 2022 mart itibari ile TL bazinda maliyetleri 0 olucak
    Yurtdisi celik firmalarini inceledinmi hic ?
    oranlar ve temettu verimliligi olarrak ereglinin yanina yaklasamazlar
    Bu hisse Bistte degil Avrupanin herhangi bir borsasinda islem gorse 25 tl den degil 20 euro dan islem gorurdu

" 2-3 ay boyunca bu yılki temettüyü her yıl verecek gibi pazarlanır."
    Seni tutarlılığa davet ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun tahtayı badem bofası bozdu banka sat sıse,eregl,sasa,krdmd alla dönünce geçeişler oldu.
    7.33 üzeri günlük kapanışlarda hareket daha net kendini gösterir.
    Teşekkürler.

3. FLASHHHH.....CLASHHH...!!!
    Aselsan dorde bolunmus diyolaa...

Hisseleri 4 esit pay halinde BAE, Katar, Endonezya ve Malezya ya satmislaa....Erdogan; yabanciya gitmedi..Musluman gardaslarimiz aldi dedi.....

Irak Tezkeresine Hayir diyen Muhalefet bas veririz, can veririz ama yerli silah sirketlerimizi yanaciya sattirmayiz didiii...

Devir teslim toreninde 10 deve kurban kesilecek.

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    FLASHHHH.....CLASHHH...!!!
    Aselsan dorde bolunmus diyolaa...

Hisseleri 4 esit pay halinde BAE, Katar, Endonezya ve Malezya ya satmislaa....Erdogan; yabanciya gitmedi..Musluman gardaslarimiz aldi dedi.....

Irak Tezkeresine Hayir diyen Muhalefet bas veririz, can veririz ama yerli silah sirketlerimizi yanaciya sattirmayiz didiii...

Devir teslim toreninde 10 deve kurban kesilecek.
    Aselsanın yanında da eşantiyon olarak halkbankı versek, hem amerikanın davadan kurtuluruk hemde elden çıkartmış oluruk
    Hamdım Piştim Yandım

5. Neyin tutarliligina davet ediyorsun ?
    o gosterdigin mesajda 24 liradan islem goren eregliye ben pahali mi demisim senin dedigin gibi ?
    20 mesaj onceye gidip eregli extresini ve yazdiklarimida alintila
    Eregli shortluyacagim demedim eregli o fiyata gelirse endeksi shortlarim dedim.bu demek degildirki eregli pahali
    Elimde biraz eregli var bunu daha once bir arkadasa da yazdim burdada yazayim evet hesapta eregli hissesi var ama almak ve satmamak kaydi ile aldim ve unuttum . bir terslik olmaz ise yillarsa sonra sahip olacak cocuk istedigini yapar ister alir ister satar
    kacaba 1$ 2$ bandinda hareket eden ereglinin sene sonu bilancosu ve temettu etkisi ile birlikte 2$ 3.5$ bandina gecis yapacagini dusunen bir insanim
    Parasini araci kuruma gondermeme ragmen 22.70 lerden dolarin hareketi bokuna daha fazlla alim yapamadim ona yaniyorum sen

28.80 28.90 dedigim rakamlarda fibo seviyesi oralardan kucuk bir duzeltme gelmez ise zaten bugun oldugu gibi endeks 15 puan etki eder bizim actigimiz shortlarda bamya olur

Eregliye pahali yazabilmen icin isdmr ile argumanlar koyman gerekli eregli pahali diyorsan ereglinin solo bilancolari hakkinda biraz bilgi verde benim gibi cahillerde bilgilensin
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Seni tutarlılığa davet ediyorum.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Voba bak hele. Kisniyor kuheylan. Hey masallah

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    ..
    Bu hisse Bistte degil Avrupanin herhangi bir borsasinda islem gorse 25 tl den degil 20 euro dan islem gorurdu

"
    aydın bey akıllı, hepsiburdayı 4 milyar dolar piyasa değeriyle açtı newyorkta, burda istanbulda açsa 5 milyar TL para vermezdi piyasa ona- 3 milyardan açarlar, 2 tavan bile göremeden dağılırdı tahta.. bugünkü parayla 50 milyar TL ile sattı herif, çok başarılı hamle

turkcell de, superonline yada paycell halka arzını nazdakta yapsa keşke, paycell 5 milyar dolardan gideri var bence, udemy denen kıytırık bi site 4 milyardan gitti geçende.. gerekirse maliye imtiyaz tanır, tüm vergi ödemelerini paycell üzerinden yapana yüzde 15 iskonto verir, şirketin işlem hacmini katlar..

8. Ereğli ve İsdemir birleştirilse iyi olur.
    Güncelde Ya Ereğli çok ucuz veya İsdemir çok pahalı.

YTD

Sayfa 480/1001 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •