Sayfa 483/1001 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Abi o tarihlerde yogunluktan ekrana bile bakmiyordum
    2020 pandemi dususu insanlar icin gercekten bir firsatmis 15 lira temmetu verecek Ttrak 40 liradan islem goruyor varmi boyle bir dunya
    o dedigin tarihte Ttrak alan bir insan 2022 temettusu ile birlikte maliyetini tl bazinda 0 layacak dolar bazinda yazmaya bile gerek yok
    bir daha oyle bir firsat gelirmi buna bizim omrumuz yetermi o sorunun cevabi bence hayir

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    4 Ağustos 2020 tarihinde 90 sentti,bende o tarihlerde bu topikte AL-AL yaza yaza yorulmuştum.
    3 mayıs 2021 de 2.48 doları gördü.
    Dolar bazında güzel kar aldılar.

YTD
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Abi o tarihlerde yogunluktan ekrana bile bakmiyordum
    2020 pandemi dususu insanlar icin gercekten bir firsatmis 15 lira temmetu verecek Ttrak 40 liradan islem goruyor varmi boyle bir dunya
    o dedigin tarihte Ttrak alan bir insan 2022 temettusu ile birlikte maliyetini tl bazinda 0 layacak dolar bazinda yazmaya bile gerek yok
    bir daha oyle bir firsat gelirmi buna bizim omrumuz yetermi o sorunun cevabi bence hayir
    Uzun vade de çok şeyler değişecek.
    Robot ve grafen teknolojisi çok şeye gebe.(bence)

YTD

IMF den para almayız diyen biri
    Fetö destekçisi BAE den yardım istiyor.

Yetmedi, katara tüm stratejij fabrikaları
    Satmak için sırada..

Yazık, Atatürk boşuna uğraşmış.
    Değmez bu millete,..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    4 Ağustos 2020 tarihinde 90 sentti,bende o tarihlerde bu topikte AL-AL yaza yaza yorulmuştum.
    3 mayıs 2021 de 2.48 doları gördü.
    Dolar bazında güzel kar aldılar.

YTD

YTD

5. 5$ dan Ttrak alanlar 2$a yaklasik temettu aldi .
    buyuk ihtimalle 2$ da 2022 de alacaklar
    Tren kacti ikigozum abi o tren bir daha geri gelmez . o zamanlar bugunleri ongorebilen mal alabilen insanlari tebrik etmek lazim

biraz kaba olucak kusura bakmayin ama o tarihlerde mallanan insanlar fantazileri yapar iken
    Mal alamayan kisiler mal alanlarin fantazilerini seyredip mast...... yapiyor
    Aci ama gercek olan bu ttrak yeniden 5 $ dussun eregli yeniden 1 $ dussun . sabun bitiyor abey!!!!!

Cumleten iyi geceler Mert gelmeden kacalim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    5$ dan Ttrak alanlar 2$a yaklasik temettu aldi .
    buyuk ihtimalle 2$ da 2022 de alacaklar
    Tren kacti ikigozum abi o tren bir daha geri gelmez . o zamanlar bugunleri ongorebilen mal alabilen insanlari tebrik etmek lazim

biraz kaba olucak kusura bakmayin ama o tarihlerde mallanan insanlar fantazileri yapar iken
    Mal alamayan kisiler mal alanlarin fantazilerini seyredip mast...... yapiyor
    Aci ama gercek olan bu ttrak yeniden 5 $ dussun eregli yeniden 1 $ dussun . sabun bitiyor abey!!!!!

Cumleten iyi geceler Mert gelmeden kacalim

Aldık-Sattık-Benden alanda çok kazandı.
    Farklı yatırımlara yelken açtık.Onlarıda zamanı gelince realize edeceğiz.
    Yeni tur yeni şanslara bakacağım...Para şahindir avını bulur...
    Mert abi iyidir..

YTD

7. Yukarıdaki hisseler hariç DOHOL-NUH ve kıytırık şirket UFUK yatırımdan güzel para yaptım.(daha yazmadığım epeyce hisse var)

https://www.hisse.net/topluluk/showt...t=113&page=228
    Aristokrat.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post3268954

2 Gzm

YTD

8. Dolar yukarı bırsa yukarı zeytin yağı peynir ykarı. Araba yukarı ev yukarı. Kaybeden kim benim gibi tl de kalan. 1100 den 2200 e geldi borsa . Ben 17 senedir oynarım. Böyle bir korelasyon hatırlamıyorum. Tl elinde olmasın da eşek olsun daha değerli durumu var. Millet çıldırmış. Varlık balonuna mı gidiyoruz

Sayfa 483/1001 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •