ekim sonu başlayan rallide 160 dolar mertebesinde başlayan hareket tl bazında kesintisiz devam etmesine rağmen usd bazlı olarak 190 mertebesinden bir zirve yaptı kasım ortasında ve sonra tl bazlı ralli hala devam ederken dolr bazlı 150 altına çekildi.. şimdi son günlerde dolar sakin ve tl bazlı ralli devam ederek usd bazlı hareketi ivmelendirdi, 165 mertebesine geldi.. 1 ay önce 190 civarıydı..bu senaryoya göre istenirse çok rahatlıkla dolar sabitken bir %10 daha yukarı alabilirler ki bu endeks 30 için 2500 civarını işaret eder..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bende spotta var..
Tcell illa ki gider..
ASELSAN da takip ettiğin için sevindim..
Devam..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhracat yapan şirketlerin işçileri fabrikada yatsa ihracat için iyi olur.
Nöbetleşe
Deniz altında olduğu gibi
Bir yatak iki işçi
Hem ekonomik
Dışarı çıkmayıp enflasyonu düşürürler
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Doğrudur ekonomiden rahatsızım
Ekonomiyi çökerttiler, paramızı pul ettiler, fakirdik daha da fakirleştirdiler.
Ama
iyi yanları da var.
Muhalefet gibi fakir halki hakir görmüyorlar, yağmasada gürlüyorlar, Yalandan da olsa garibanın yanında görünüyorlar.
Muhalefet gariban halkı yanına almadıkça
muhalefete su bile yok![]()
Hamdım Piştim Yandım
isctr / akbank hiç yapmadım ama garan / isctr son döneme kadar yaptığım işlemler arasında vardı, hatta garan/ isctr 1.80 lerden 1.50 lere geldi son aylarda..
yalnız bir değişiklik var artık.. isctr performans olarak çok iyi ama zaten iskontolu fiyatlandı hep.. belki bu değişecek izlemek lazım..değişme nedeni iştiraklarinin iyi değerlenmesi..bu fiyatlamayı değiştirdi.. yeni bir normale ulaşınca değerlendireceğim bir kagıt.. şu anda izliyorum.. başka fırsatlarla devam
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri